Betöltés...

Tesla Smart Dimmer szabályzó (TSL-SWI-DIMMER)

Ár: 12.570 Ft

Túl sok a fény a nappaliban a tévénézéshez, de kevés az olvasáshoz? A TESLA okos fényerőszabályzóval igényei szerint igazíthatja a fényerősséget anélkül, hogy mindig a kapcsolóhoz kellene nyúlnia. Bármilyen dimmelhető izzóhoz csatlakoztatható, és a vezérléshez csak egy okostelefonra van szükség.
Termékleírás
Automatizált funkciókAdjon teret saját igényeinek. Az okos dimmer pontosan úgy reagál, ahogy Ön szeretné; növelje vagy csökkentse a fény erősségét kedve szerint.
Egy alkalmazás mindenhezEnyhén mozdítsa el az ujját. Mindössze ennyi kell ahhoz, hogy egész okosotthonának világítását vezérelje.
Vezérlés Wi-Fi-n keresztülA fényerőszabályzó vezérléséhez nincs szükség további eszközre. Egy átlagos Wi-Fi kapcsolat és az okostelefonja elegendő.
Állítsa be kényelmesen a kanapéjárólMég csak fel sem kell állnia a kanapéról, hogy tompítsa vagy lekapcsolja a fényeket. A fényerőszabályzó beépített Wi-Fi modullal rendelkezik, amely a TESLA Smart Android és iOS rendszerre egyaránt elérhető alkalmazásán keresztül vezérelhető. Manuális vezérlést is választhat; ekkor a kívánt fényerősséget közvetlenül a készülék paneljén állíthatja be.
Élvezze a kényelmet az automatizált funkcióknak köszönhetőenA TESLA okos dimmerrel a fények napszaknak és időbeosztásának megfelelően módosíthatók. Beállíthatja például, hogy az izzók éjszaka automatikusan csak tompított üzemmódban kapcsoljanak be, így nem vakítják el, amikor éjszaka a konyhába vagy a fürdőszobába megy.
Okos, egyszerűen használható fényerőszabályzóÍgy az intenzitást manuálisan is beállíthatja a forgókapcsolóval.
Mechanikus kapcsolóAz alkalmazáson keresztül történő távvezérlés mellett a TESLA okos dimmer mechanikus kapcsolóval is irányítható.
A fényerőszabályzó Google Assistant-tal és Alexával is vezérelhetőA TESLA Smart Dimmer tökéletesen illeszkedik okosotthonába, mivel kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa rendszereivel. Egyszerűen csatlakoztassa az otthoni okoseszközéhez, így egy helyről vezérelheti eszközeit.
Maximális terhelés - Izzólámpa: 300 WMaximális terhelés - Fénycső (CFL): 220 WMaximális terhelés - LED: 220 WFényerőszabályzás - Minimális dimmelés határértékeVezérelt kimenetek száma - 1 kimenetFelvett teljesítmény - ≤0,5 W (Teljesítmény készenléti üzemmódban)Áramfelvétel - 100‒240 V AC 50/60 HzÜzemi hőmérséklet - -10‒45 °CPáratartalom mérési tartomány, pontosság -

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Villanyszerelési
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Tesla Smart Dimmer szabályzó (TSL-SWI-DIMMER)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések