Betöltés...

Allpowers AP-ES-004-BLA napelem 21W

Ár: 19.690 Ft

Szerelje fel magát egy ingyenes, hordozható energiaforrással, amely energiát biztosít Önnek, amikor csak szüksége van rá. Az Allpowers AP-ES-004-BLA 21 W teljesítményt, nagy hatékonyságot és kompakt kialakítást kínál. Válassza a funkcionalitás és a kényelem kombinációját.





A hatékonyság elsősorban és legfontosabb
A panelt nagy teljesítmény (21 W) és hatékonysága (kb. 21%) különbözteti meg. Az ETFE anyagszerkezet nagyobb hatékonyságot, vízállóságot és hosszú élettartamot garantál a hagyományos panelekhez képest. Az Allpowers segítségével a legjobbat választja!





USB kimenetek
A panel 2 USB kimenetet kínál, amellyel feltöltheti az akkumulátorokat, táblagépeket, iPadeket, okostelefonokat és egyéb eszközöket, amelyek támogatják az 5V USB feszültséget. A panel teljesítménye lehetővé teszi, hogy egyszerre töltsön fel például 2 okostelefont. Körülbelül 2-3 órát vesz igénybe az iPhone 8 teljes feltöltése.





Hordozható kialakítás
A készülék kialakítása prémiumot jelent abban, hogy gyakorlatilag bárhová magával viheti. Könnyű és viszonylag kicsi, és a mellékelt horgok lehetővé teszik, hogy például egy hátizsák külsejére szerelje fel. Ez könnyen hozzáférhető és kényelmesen szállítható áramforrást biztosít, amely kiegészíti a hegyekbe, nyaralni vagy üzleti útra utazni.





A készlet tartalma:
Napelem
2 x fém tartó (karabiner)
USB kábel
Utasítás kézikönyv


Specifikáció:


Gyártó. Allpowers
Modell AP-ES-004-BLA
Napelem csúcsteljesítmény 21W
hatékonyság 21%
Kimeneti interfész USB
Kimeneti teljesítmény 5V3A (max.)
Méretek (hajtogatott) 253 x 300 x 13 mm
Méretek (kibontva) 642 x 300 x 13 mm
Vízálló IP67 (nem vonatkozik a vezérlőre)
Súly 0,59 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Napkollektor
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Allpowers AP-ES-004-BLA napelem 21W" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: