Betöltés...

Allpowers AP-SP5V napelem 21W

Ár: 19.890 Ft

A hordozható napelemes töltő egy egyedülálló eszköz, amelyet a fejlett utazók számára terveztek. További áramforrást biztosít igényes helyzetekben, és felejthetetlen élményeket eredményez. A napsugarakból kivont energia gyors visszatérést biztosít a mobil kommunikációhoz. Az összecsukható kialakítás az utazás különböző szakaszaihoz igazodik. A napelemek sikeresen hasznosak lesznek a kimerítő túrákhoz, kempingezéshez, hegymászáshoz, de munka közben is.





Elismert hatékonyság
Az eszköz okos kialakítása hatalmas plusz a kissé igényesebb túrázók számára, akik egyben a gyakorlatot és a kényelmet helyezik előtérbe. A napelemes töltő nem nehezíti meg a hosszabb utakat, és nem bonyolítja a rögzítést vagy a szállítást. A kiegészítő horgok megkönnyítik a berendezés megfelelő rögzítését az utazótáskájához. A panelház vízálló és elég tartós ahhoz, hogy kedvezőtlen időjárási körülmények között elkísérje Önt. A berendezés méretei nem haladják meg a B5 lap méretét, ami tovább szemlélteti annak tisztaságát.





Teljesítmény és tartósság
Az innovatív töltési technológia automatikusan beállítja a feszültséget, lehetővé téve, hogy telefonját vagy táblagépét a lehető leggyorsabban és ártalmatlanul töltse fel. A legfeljebb 2,4 A-os kettős USB bemenet lehetővé teszi két eszköz egyidejű csatlakoztatását. Ez az opció különösen hasznos vészhelyzetekben, utazás közben vagy munkahelyen. A Sunpower napelemek hatékonyak és hatékonyak, amint azt a magas 22-25% -os konverziós arány jelzi.





Széles kompatibilitás
A termék automatikusan felismeri az eszközöket, és biztosítja számukra a megfelelő áramot, ezáltal felgyorsítja a töltési folyamatot. Biztosan nem csak okostelefonok, táblagépek, powerbanks, hanem más, 5 V-os USB-porttal rendelkező berendezések táplálására fogja használni. Az intelligens kimenet fejlett áramköri technológián alapul. Az Allpowers napelemes töltő sok helyzetben nagyszerűen működik, és számos szükséges felhasználást kínál.





Indulásra kész
a rendkívüli tartósságot több CE, FCC és RoHS tanúsítvánnyal igazolták. A készülék minden szempontból megfelel a környezeti követelményeknek, és olyan rendszerekkel rendelkezik, amelyek védik a sérülésektől a gyengéd ütésektől, cseppektől vagy szennyeződésektől. Ellenáll a könnyű esőnek is. A magas fokú tartósság jelentősen meghosszabbítja az életet és a teljesítmény minőségét.





Specifikáció:
Gyártó Allpowers
Modell AP-SP5V21W
Max. teljesítmény 21W
Napenergia konverziós tényező 22-25%
Kimenet 5V2.4A (max.) x2
Méretek hajtogatás után 300 x 160 x 20 mm
Méretek kibontakoztatva 640 x 300 x 10 mm
Súly 600g

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Napkollektor
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Allpowers AP-SP5V napelem 21W" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: