Betöltés...

FixTrend T-Box 3 körös acél osztó-gyűjtő és hidraulikus váltó szigeteléssel, DN20

Ár: 201.444 Ft

Fejtörést okozhat a tervezőknek a kazánhoz csatlakozó különböző számú fűtőkörök megtervezése. A kivitelezőknek pedig az osztó kialakítása, hiszen ez az egyik legidőigényesebb feladatok közé tartozik. A FixTrend T-Box erre nyújt kiváló megoldást.

FixTrend T-Box 3 körös acél osztó-gyűjtő és hidraulikus váltó szigeteléssel, DN20 FixTrend T-Box fűtőköri osztó-gyűjtő és hidraulikus váltóA kazánházak kivitelezésekor fejtörtést okozhat a tervezőknek a kazánkhoz csatlakozó különböző számú fűtőkörök megtervezése, illetve a kivitelezőknek annak kialakítása, hiszen ez az egyik legidőigényesebb feladatok közé tartozik. A magas óradíjak és a szakemberhiány indokolja a kazán, illetve a hozzá tartozó fűtőkörök kialakítására fordítható idő minimalizálását. A FixTrend T-Box erre nyújt kiváló megoldást.A termékek alapja a fűtőköri osztó-gyűjtő ami hidraulikus váltóként is funkcionál, amely funkciót egy dugó alá rejtett bypass szelep megnyitásával tudunk aktiválni. Az osztó-gyűjtő egy PP habból készült hőszigetelő funkciót is ellátó kompakt dobozban kerül elhelyezésre, amit csavarokkal rögzíthetünk közvetlenül vagy a kazán alatt, vagy a kazán mellett lévő falfelületre.A FixTrend T-BOX DN20 kompakt elosztó modul kettő, három, vagy négy kört tud kezelni. A 3 különböző típusú keringető egység a következő fűtési zónákat szolgálja ki Direkt kör (magas hőmérséklet) Termosztatikus kevert kör Állító motoros kevert kör. Ez a kör az új elektromos ECOMIX működtetőnek köszönhetően többféle fűtési szabályzóval vezérelhető Termék jellemzők Maximális rugalmasság Zóna osztó szigetelése fekete EPP (Sűrűség: 60 g/l) 2, 3, 4 zónás hidraulikus osztó/váltó "DUO-SYSTEM"-mel, amely lehetővé teszi - egy menetes zárral - az előremenő és visszatérő kamra egyesítését Ultra kompakt modul Egyszerű és biztos lapos tömítésű csatlakozások Elfordulás gátló Úgy tervezték, hogy a motoros keverő egység külső hőmérséklet érzékelős szabályzóval telepíthető Könnyű szerelhetőség és karbantartás a szerkezeti kialakítás miatt Műszaki adatok Nettó tömeg: 8,09 kg Típus: T-BOX 3x DN20 Funkció: Hidraulikus osztó/váltó Magasság: 275 mm Szélesség: 590 mm Mélység: 585 mm Max. hőmérséklet: 110 °C Max. üzemi nyomás: 6 bar Max. térfogatáram: 2 m³/h

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "FixTrend T-Box 3 körös acél osztó-gyűjtő és hidraulikus váltó szigeteléssel, DN20" című hirdetést látja. (fent)