Betöltés...

FixTrend T-Box 3 körös acél osztó-gyűjtő és hidraulikus váltó szigeteléssel, DN25

Ár: 277.354 Ft

A Fixtrend kazánházi acél osztó-gyűjtő lehetővé teszi a gyors és hatékony szerelést. Kiváló műszaki megoldás. Az osztóra előre és méretre gyártott szivattyús egységek szerelhetők. Hidraulikus váltóként is üzemel az osztó, így egyenletes elosztású tömegáramokat biztosít az egyes körökhöz.

FixTrend T-Box 3 körös acél osztó-gyűjtő és hidraulikus váltó szigeteléssel, DN25 FixTrend T-Box fűtőköri osztó-gyűjtő és hidraulikus váltóA kazánházak kivitelezésekor fejtörtést okozhat a tervezőknek a kazánkhoz csatlakozó különböző számú fűtőkörök megtervezése, illetve a kivitelezőknek annak kialakítása, hiszen ez az egyik legidőigényesebb feladatok közé tartozik. A magas óradíjak és a szakemberhiány indokolja a kazán, illetve a hozzá tartozó fűtőkörök kialakítására fordítható idő minimalizálását. A FixTrend T-Box erre nyújt kiváló megoldást.A termékek alapja a fűtőköri osztó-gyűjtő ami hidraulikus váltóként is funkcionál, amely funkciót egy dugó alá rejtett bypass szelep megnyitásával tudunk aktiválni. Az osztó-gyűjtő egy PP habból készült hőszigetelő funkciót is ellátó kompakt dobozban kerül elhelyezésre, amit csavarokkal rögzíthetünk közvetlenül vagy a kazán alatt, vagy a kazán mellett lévő falfelületre.A FixTrend T-BOX DN25 kompakt elosztó modul kettő, három, vagy négy kört tud kezelni. 3 féle keringető egység fűtési zónák kialakításához Direkt kör (magas hőmérséklet) Termosztatikus kevert kör Állító motoros kevert kör. Ez a kör az új elektromos ECOMIX működtetőnek köszönhetően többféle fűtési szabályzóval vezérelhető.A szivattyús egységek nem tartozékai a szettnek, azokat külön kell megrendelni. Termék jellemzők Maximális rugalmasság Zóna osztó szigetelése fekete EPP (Sűrűség: 60 g/l) 2, 3 zónás hidraulikus osztó/váltó "DUO-SYSTEM"-mel, amely lehetővé teszi egy menetes zárral az előremenő és visszatérő kamra egyesítését Ultra kompakt modul Egyszerű és biztos lapos tömítésű csatlakozások Elfordulás gátló Úgy tervezték, hogy a motoros keverő egység külső hőmérséklet érzékelős szabályzóval telepíthető Könnyű szerelhetőség és karbantartás a szerkezeti kialakítás miatt Műszaki adatok Nettó tömeg 8,2 kg Típus T-BOX 3x DN25 Funkció Hidraulikus osztó/váltó Magasság 525 mm Szélesség 555 mm Mélység 250 mm Max. hőmérséklet 110 °C Max. térfogatáram 3 m³/h

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "FixTrend T-Box 3 körös acél osztó-gyűjtő és hidraulikus váltó szigeteléssel, DN25" című hirdetést látja. (fent)