Betöltés...

DÖMÖTÖR ECHO-KM WC tartály

Ár: 11.551 Ft

A hazai gyártású Dömötör ECHO-KM WC tartály méltán népszerű. Víztakarékossága és megbízhatósága mellett a kiváló WC tartály alkatrész ellátás is közkedvelté teszi.

DÖMÖTÖR ECHO-KM WC tartály Víztakarékos Dömötör WC tartályA Dömötör Kft. gyártmányainak konstrukciós kialakításában a lehetséges maximális víztakarékosság elérésére törekszik.

Az öblítőkészülék és részegységei műanyagból készülnek. Az öblítőtartály feltöltését a 1/2" csatlakozóméretű töltőszelep végzi. A szelep a tartály mindkét oldalára felszerelhető. A tartály felötltődése gyors, a vízszint a töltőszelepen lévő szabályozócsavarral állítható.A Dömötör szabadalmaztatott víztakarékos WC-öblítőtartályok használatával, nagy mértékű öblítővíz- és költségmegtakarítás érhető el. A tartályok alkatrész ellátása hosszú távon biztosított. Mivel szerkezeti kialakításuk egyszerű, így felszerelésükhöz, karbantartásukhoz nincs szükség szerelő segítségére.

Dömötör WC tartály műszaki jellemzői: közép magas és magas beépíthetőségi öblítőtartály rugós elzárású öblítő rendszere biztosítja, hogy fokozat mentesen 0,5 litertől – 10 literig tetszőleges vízmennyiség öblíthető le az öblítőtartály víz bekötése a jobb és bal oldali oldalfalakon kialakított takaró elemek eltávolítása révén biztosítható vízpára elleni szigeteléssel ellátott - csendes vízutántöltés az öblítőtartály fő szerkezeti elemeinek (töltő és öblítő szelep) illetve valamennyi részegységének alkatrész ellátása hosszú távon biztosított - egyszerű szerkezeti kialakítása miatt szerelése, karbantartása szakértelmet nem igényel

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "DÖMÖTÖR ECHO-KM WC tartály" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: