Betöltés...

DÖMÖTÖR Echo-M magasra szerelhető WC tartály

Ár: 11.595 Ft

A hazai gyártású DÖMÖTÖR Echo-M magasra szerelhető WC tartály méltán népszerű. Víztakarékossága és megbízhatósága mellett a kiváló WC tartály alkatrész ellátás is közkedvelté teszi.

DÖMÖTÖR Echo-M magasra szerelhető WC tartály Víztakarékos Dömötör WC tartályA Dömötör Kft. gyártmányainak konstrukciós kialakításában a lehetséges maximális víztakarékosság elérésére törekszik.

Az öblítőkészülék és részegységei műanyagból készülnek. Az öblítőtartály feltöltését a 1/2" csatlakozóméretű töltőszelep végzi. A szelep a tartály mindkét oldalára felszerelhető. A tartály felötltődése gyors, a vízszint a töltőszelepen lévő szabályozócsavarral állítható.A Dömötör szabadalmaztatott víztakarékos WC-öblítőtartályok használatával, nagy mértékű öblítővíz- és költségmegtakarítás érhető el. A tartályok alkatrész ellátása hosszú távon biztosított. Mivel szerkezeti kialakításuk egyszerű, így felszerelésükhöz, karbantartásukhoz nincs szükség szerelő segítségére.

Dömötör WC tartály jellemzők: - magas beépítésű öblítőtartály - öblítő rendszere maximális víztakarékosságot biztosít - 0,5 litertől - 10 literig tetszőleges vízmennyiség leöblítését biztosítja - a működtető kar és a töltőszelep a tartály mindkét oldalára beépíthető - szakértelmet nem igénylő egyszerű szerelhetőség - az öblítőtartály alkatrészeinek, valamint fő szerkezeti elemeinek (töltő és öblítő szelep) utánpótlása hosszú távon biztosított

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "DÖMÖTÖR Echo-M magasra szerelhető WC tartály" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: