Betöltés...

Fürdőszobaszekrény, Mercaton, fehér, 20x20x120 cm

Ár: 22.710 Ft

Fürdőszobai szekrény, Artool, fehér, 20x20x120 cm

Tulajdonságok:

Ideális fürdőszobába, mosókonyhába, előszobába vagy konyhába. A szekrényt úgy tervezték, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a szűk helyiségekből. Tárolja és rendszerezze higiéniai termékeit és fürdőszobai kiegészítőit a leghatékonyabb módon!
A szekrény 5 polccal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a szükséges tisztítószerek, kozmetikumok, fürdőszobai kiegészítők tárolását (ha a polc a fürdőszobában vagy a mosókonyhában lesz). Egyéb esetekben tökéletes lesz könyvek, kulcsok, telefon, töltő, szemüveg stb. tárolására.
Az esztétikus kialakítás további előnye ennek a szekrénynek. Minden bizonnyal tökéletesen illeszkedik bármilyen dekorációhoz.
Az alsó polcnak van egy kinyitható ajtaja. Itt tárolhatjuk azokat a termékeket, amelyeket nem szeretnénk, hogy a polcon láthatóak legyenek, például mosószereket, samponokat és egyéb tisztítószereket a WC számára.
A második, kisebb polcnak kivehető ajtaja van, amely felcsúsztatható. Ezen a helyen akár egy tekercs vécépapírt vagy más apróságokat is elhelyezhetünk.
A harmadik és negyedik polcnak nincs ajtaja, de tágas. Ide törölközőket, magas kozmetikumokat, például borotvahabot vagy hajlakkot tehetünk.
Az utolsó polc magassága nem korlátozott, így olyan nagyméretű termékek is elférnek rajta, amelyek a többi polcon nem férnek el. Ezen a polcon férhetünk hozzá a leggyorsabban a dolgainkhoz, így ide tehetjük a parfümöket, izzadásgátlót, kondicionálót, borotvahabot, fogkefét, mindazokat a termékeket, amelyeket nap mint nap használunk, és amelyeket érdemes mindig kéznél tudni.

Specifikációk:

Hosszúság: 20 cm
Szélesség: 20 cm
Magasság: 120 cm
Belső polcmagasságok:


28 cm
14 cm
32 cm
6,5 cm


A polcok belső szélessége: 18,5



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fürdőszoba bútor
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Fürdőszobaszekrény, Mercaton, fehér, 20x20x120 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: