Betöltés...

Házi vízmű búvárszivattyúval 3 SQIBO - 0,75 / 60l

Ár: 138.586 Ft

A 3 SQIBO - 0,75 / 60l 230V búvárorsós szivattyúval ellátott házi vízmű ivóvíz és használati víz szivattyúzására szolgál. A 3 SQIBO - 0,75 / 60l búvárszivattyú gyakorlati felhasználása elsősorban abban rejlik, hogy 8 m-nél nagyobb mélységből történő víz szivattyúzására használható.
A 3 SQIBO - 0,75 / 60l búvárszivattyúval ellátott házi vízmű családi házak, nyaralók, nyaralók, iskolák és mezőgazdasági létesítmények vízellátó rendszereinek létesítésére, valamint permetezési és kerti öntözési víz ellátására alkalmas. .
Ebben a házi vízműben használt búvárszivattyú orsós szivattyú, így friss/új kutakban és fúrásokban is használható. Ezenkívül képes felszívni és szivattyúzni a homokot vagy egyéb koptató anyagokat tartalmazó vizet, amelyek általában még mindig megtalálhatók a friss / új kutakban.
Ha az orsós szivattyút olyan kútban vagy kútban használják, amely a fent említett koptató anyagokat tartalmazza, előfordulhat, hogy egy idő után az orsó elhasználódik és a szivattyú nyomást veszít. Ilyen esetben a szivattyú úgynevezett teljes mechanikája, azaz a teljes készlet - orsó, forgórész, állórész - kicserélésre kerül. Mivel az adott készlet lényegében egy takarékos anyag, mely helyenként akár évekig is kitart károsodás nélkül - használattól függően a garancia csak a cseremunkára vonatkozik. Csere után a szivattyú ismét olyan mint az új.
Kérjük, vegye figyelembe a kapcsolódó termékeket. Minden otthoni vízrendszerben vannak olyan termékek, amelyeket a leggyakrabban használnak, és amelyekre szükség lehet. Választáskor természetesen megtekintheti széles kínálatunk többi termékét is, és kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.
Házi vízmű SQIBO búvárszivattyúval - 0,75 / 60L a következőket tartalmazza:

SQIBO szivattyú - 0,75
álló hidrofor tartály 60L AQUA OLA
nyomáskapcsoló PC-2
közcsavar 1"
visszacsapó szelep 1"
csatlakozó tömlő 80 cm
átmeneti darab külső menettel 32x1"
átmeneti darab belső menettel 32x1"
gömbcsap MF, M 1"

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " Házi vízmű búvárszivattyúval 3 SQIBO - 0,75 / 60l " című hirdetést látja. (fent)