Betöltés...

Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 700W 12V

Ár: 143.100 Ft

Ez a termék a professzionális automatikus szünetmentes tápegységek (UPS) csoportjába tartozik, amelyeket kifejezetten szilárd tüzelésű kazánok hálózati áramkimaradás esetén történő folyamatos ellátására terveztek és gyártottak. Áramkimaradás esetén a szünetmentes tápegység (UPS) azonnali akkumulátoros tápellátást biztosít, így a keringető szivattyúk továbbra is működnek, és a kazán biztonságosan lehűl.
Ez a tartalék tápegység használható más elektromos készülékek működtetésére, amelyek stabilitást és az elektromos áram stabil paramétereit igénylik. Ezt a terméket nem szabad átalakítóként használni (korlátlan működéssel 12 V-os akkumulátorról). Ennek az eszköznek a fő jellemzője a bemeneti teljesítménygörbe, amikor akkumulátorról működik. A görbe egy tiszta szinusz, amely megegyezik az Ön házának fő áramforrásával. Ha az otthoni fő áramellátás be van kapcsolva, a tartalék tápegység tölti az akkumulátort, és biztosítja az akkumulátor hosszú élettartamát. A szünetmentes tápegység (UPS) csak külső 12 V-os akkumulátorral működik (az 1050 W-os modellnél 24 V-os akkumulátorral). Csak ólomakkumulátort szabad használni, mivel a tartalék tápegység az ilyen típusú akkumulátor töltésére szolgál. Zselés akkumulátorok használata nem javasolt.
FIGYELEM! A tartalék tápegység csatlakoztatásakor vegye le a fémből készült tárgyakat (pl. karkötők, láncok, órák, gyűrűk stb.). Abból az okból, hogy előfordulhat rövidzárlat, és ezt követően a fémes anyagok megolvadhatnak a felhasználó testén. Ügyeljen a polaritásra az akkumulátor csatlakoztatásakor: a piros (+ pozitív) kábel a + kapocshoz, a fekete (-negatív) vezeték pedig a - kapocshoz csatlakozik. A kábel csatlakoztatására az akkumulátor pólusaihoz fém csatlakozókat használnak. Csatlakoztatás előtt ajánlatos az akkumulátor érintkezőit kefével megtisztítani. Húzza meg a csatlakozót egy villáskulccsal, hogy biztosítsa a szilárd érintkezést.
A szünetmentes tápegységet (UPS) száraz helyen, nedvességtől, víztől vagy hótól távol helyezze el. A szünetmentes tápegység (UPS) telepítési helyének elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy ne akadályozza a szünetmentes tápegység hűtőrendszerét. Ezen túlmenően ennek a helynek mentesnek kell lennie portól vagy szénportól, amely elzárhatja a tartalék tápegység ventilátorát. A telepítés helyénének jól szellőztethetőnek kell lennie, hogy elkerülhető legyen a rendszer túlmelegedése. Az áramütés elkerülése érdekében győződjön meg arról, hogy minden kábel jó állapotban van, és nem tartalmaz szigetelés nélküli alkatrészeket. A szünetmentes tápegység (UPS) működése szikrát okozhat. A tartalék tápegységet nem szabad gyúlékony környezetbe telepíteni.
FIGYELEM! A szünetmentes tápegység (UPS) csak akkor működik, ha külső akkumulátorhoz csatlakozik. Akkumulátor csatlakoztatása nélkül nem szabad használni. Az akkumulátor csatlakoztatása után csatlakoztassa a hálózati kábelt egy hálózati aljzathoz (230V, 50 Hz). Csatlakoztassa a tápegység hátulján lévő eszközt, amelyet áramkimaradás esetén működtetni szeretne. Kövesse az alábbi lépéseket: csatlakoztassa az akkumulátort, csatlakoztassa a fő tápegységet, majd csatlakoztassa a fogyasztót (eszközt) a szünetmentes tápegységhez (UPS). A tápellátás bekapcsolásához nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot (ON / OFF) 4 másodpercig.
A rendszer működése a hálózati feszültség akkumulátor állapotának automatikus észlelésével kezdődik. Ha az akkumulátor feszültsége 10,8 V alá esik, lehetséges, hogy az akkumulátor megsérült és nem indítható.
Áramkimaradás esetén, vagy ha paraméterei nincsenek a normál tartományon belül, a szünetmentes tápegység (UPS) automatikusan akkumulátorra kapcsol. A tartalék tápegység akkumulátorra kapcsolása megjelenik a tartalék tápegység (UPS) kijelzőjén. A készülék (UPS) hangjelzéssel is jelzi a tartalék tápegység (UPS) akkumulátorra kapcsolását.
Amikor az akkumulátor feszültsége a minimális érték alá csökken (az akkumulátor lemerült), a szünetmentes tápegység (UPS) növeli a figyelmeztető hang frekvenciáját, és leválasztja a tápellátást.
Ha a szünetmentes tápegységre (UPS) csatlakoztatott berendezés 110%-kal meghaladja a maximális teljesítményt, a szünetmentes tápegység (UPS) szaggatott hangjelzést ad ki, és automatikusan kikapcsol. Induktív berendezéseknél (pl. vízszivattyúk és villanymotorok) a szünetmentes tápegység (UPS) maximális teljesítményének 50%-áig javasolt a berendezést használni, mivel az indukciós berendezéseknek indításkor dupla teljesítményértékre lehet szükségük.
FIGYELEM! Veszély! Működés közben ne érintse meg az akkumulátor érintkezőit.
A szünetmentes tápegység (UPS) leállításához tartsa lenyomva a BE/KI gombot 4 másodpercig. A tartalék forrás ezután sípol és leáll. Az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében ajánlatos legalább 2 havonta egyszer lefuttatni egy üres és teljes akkumulátorciklust. Akkor is hajtsa végre ezt a műveletet, ha 2 hónapon belül nem volt kimaradás, és az akkumulátor mindig teljesen fel volt töltve.
FIGYELEM! Ez csak egy biztonsági berendezés, amelyet csak áramszünet esetén használnak. Kérjük, hogy használat közben ne hagyja a készüléket üzemanyag közelében.

100 W fogyasztás esetén:

A tartalék akkumulátor (UPS) 65 Ah-s akkumulátorral 3,5 órán keresztül működik.
A tartalék akkumulátor (UPS) 120 Ah-s akkumulátorral 6,5 órán keresztül működik.
A tartalék akkumulátor (UPS) 150 Ah-s akkumulátorral 8 órán keresztül működik.


200 W fogyasztás esetén:

A tartalék akkumulátor (UPS) 65 Ah-s akkumulátorral 2 órán keresztül működik.
A tartalék akkumulátor (UPS) 120 Ah-s akkumulátorral 3 órán keresztül működik.
A tartalék akkumulátor (UPS) 150 Ah-s akkumulátorral 4 órán keresztül működik.


300 W fogyasztás esetén:

A tartalék akkumulátor (UPS) 65 Ah-s akkumulátorral 1,5 órán keresztül működik.
A tartalék akkumulátor (UPS) 120 Ah-s akkumulátorral 2,5 órán keresztül működik.
A tartalék akkumulátor (UPS) 150 Ah-s akkumulátorral 3 órán keresztül működik


Technikai paraméterek:

Maximális teljesítmény: 1000 VA
Maximális névleges teljesítmény: 700W
Fő bemeneti tápegység: 150 - 270 VCA
Bemeneti frekvencia: 45 - 65 Hz
Kimeneti teljesítmény: 207 - 241 VCA
Bemeneti frekvencia: 50 - 60 Hz
Kapcsolási idő: 4ms
Akkumulátor kapacitása: 12V DC
Túlterhelés elleni védelem: 110%, 130% (30 másodperc)
Üresjárati fogyasztás: 22W
Méretek (Ma / Szé / Mé): 18,5x14,5x34 cm
A tartalék tápellátás olyan készülékekhez alkalmas, melyek max. összteljesítménye nem haladja meg a 350 W-t.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 42 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " Tartalék tápegység keringető szivattyúkhoz AVANSA UPS 700W 12V " című hirdetést látja. (fent)