Betöltés...

POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 5L

Ár: 115.086 Ft

A PolyHMG fertőtlenítő nem tartalmaz hozzáadott klórt, alkoholt, aldehidet, fenolt, lúgot, formaldehidet vagy nehézfémeket, és kiegyensúlyozott pH-értékkel rendelkezik. Minden típusú baktériumot, vírust, algát és gombát eltávolít, és új kutakba vízelemzés előtt ajánlott használni.
Letöltés: Műszaki adatlap és Használati útmutató táblázattal a fertőtlenítőszer mennyiségének meghatározásához.
Felhasználási területek:

kutak,
tavak,
tankok,
tározók,
visszatartó tartályok

Jellemzők:
Eltávolítja a szerves eredetű elszíneződéseket és szagokat, erős algicid ("algaellenes") hatású.Fúrólyukak, kutak, víz és visszatartó tartályok fertőtlenítése. A PolyWELL kifejezetten olyan kutakhoz készült, amelyeket árvíz után fűtöttek, vagy hosszabb ideig nem használtak.A PolyWELL fertőtlenítés alkalmazásával elősegíti a vízforrás regenerálódását és megtisztulását. Megelőzésre is alkalmas, ahol a baktériumok felhalmozódásának köszönhetően hosszú ideig tisztán és jó minőségben tarthatja a vizet.

HOGYAN MŰKÖDIK A POLY PIPE & WELL 5L FERTŐTLENÍTÉS?Az antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkező PolyHMG alkil és guanid alapú kopolimer vegyülete. A barkericidérta PolyHMG funkciója elsősorban annak köszönhető, hogy guanid funkciós csoportjai képesek kötést kialakítani a sejtmembránnalpatogén mikrobák.
A kötődés után a guanid funkciós csoport behatol a sejt citoplazmájába, és elnyomja annak szabályozó funkciójátfunkció. Ennek megzavarásával a sejt nem tud úgy működni, ahogy kell, és végül elpusztul.
A sejt pusztulási folyamatának leírása:- A PolyHMG biocid molekula behatolása a mikroba sejtmembránján keresztül.- Az abszorbeált PolyHMG molekulák diffúziója a teljes sejtfalon keresztül.- A citoplazmatikus sejtmembrán megsértése és pusztulása.- A sejt tartalma a destabilizált sejtmembránon keresztül az intercelluláris térbe kerül.- Sejtpusztulás következik be.
Minden hatás vírusok, gram-pozitív és gram-negatív baktériumok, gombák és protozoák ellen irányul. Amásrészt a PolyHMG nem károsítja a nagyobb szervezetek (azaz emberi és állati sejtek) sejtjeit, mert eltérőmolekulaszerkezete és biokémiai tulajdonságai (például sejtjeink koleszterint tartalmaznak, ami segítistabilizálja a sejtmembránt) és a citoplazmánk és a sejtmagunk közötti különbségeket.
A PolyHMG termékek a biztonságos anyagok osztályába tartoznak, amelyek lenyeléskor vagy bőrrel érintkezve alacsony toxicitásúak.A PolyHMG a legalacsonyabb III. allergiás aktivitási osztályok, pl. nem okoz allergiát.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 5L " című hirdetést látja. (fent)