Betöltés...

Rozsda kőhatású kültéri hajlítható környezetbarát falburkoló lap 94x46 cm

Ár: 20.900 Ft

Merüljön el az időtlenség és a különleges atmoszféra világában a Rozsda Effektusú 94x46 cm-es hajlítható falpanel segítségével. Ez a könnyen szállítható és formázható burkolat új színt hoz otthonába, olyan mint egy idővel játszó tengeralattjáró, melynek rozsdás patinája visszarepít bennünket egy másik korszakba.



Különlegesség és Stílus


A rozsda hatású burkolat fuga nélküli lapjai a rozsdás lemez varázsát idézik meg, mintha egy elsüllyedt kincses tengeralattjáró maradványai lennének. Ez a falburkolat nagy felületen mutat igazán jól, egyedivé és különlegessé téve otthonunkat. Ideális választás külső és belső terek burkolásához, mint például homlokzatok, teraszok, pincék, nappalik, konyhák, kerítések, lépcsőfeljárók és oszlopok.



Thermoflexibilis Tulajdonságok


A falpanel hőre hajlítható, thermoflexibilis tulajdonságai lehetővé teszik oszlopok és sarkok könnyed burkolását, megkönnyítve ezzel a telepítést. A nagy táblák gyorsan és könnyen vághatók, szállíthatók, és csemperagasztóval könnyedén rögzíthetők.



Anyagminőség és Alapanyagok


A falburkolat magas tisztaságú üvegipari kvarcból készül, UV álló ragasztóval és ásványi színezékekkel. Ez a kombináció garantálja a termék tartósságát és a kiváló ellenállást az időjárási viszontagságokkal szemben.



Műszaki Paraméterek


Kiszerelés: 2.16 m2 / doboz (5 db. panel)
Súly: 9 kg/doboz
Szélesség: 46 cm
Hosszúság: 94 cm
Vastagság: 2-4 mm
Alapterület: 0.4324 m2
Praktikus Felhasználás:

A Rozsda Effektusú falpanel tapétavágó késsel könnyen formázható és darabolható, így alkalmazkodhat az egyedi tervezési igényekhez. Kizárólag függőleges felületeken való használatra tervezték kültéri és beltéri burkolatként.

Nyújtson otthonának egyedi történetmesélést a Rozsda Effektusú falburkolattal, és hozza létre saját korszakát!



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.05.11
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Rozsda kőhatású kültéri hajlítható környezetbarát falburkoló lap 94x46 cm" című hirdetést látja. (fent)