Betöltés...

Yale Linus Smart Lock Okos ajtózár - Ezüst

Ár: 97.590 Ft

Tegye még okosabbá ajtaját a Yale Linus okoszárral, amelyet úgy terveztek, hogy biztonságosabbá és egyszerűbbé tegye az életét. A kulcsok elvesztése a múlté. A hagyományos zárral ellentétben a Linus okoszár segítségével kulcs nélküli belépéshez juthat, valós idejű értesítések formájában láthatja, hogy ki jön és ki megy, virtuális kulcsokat adhat, és ellenőrizheti, hogy ajtaja nyitva vagy zárva van-e. Az Ön igényeire szabottan párosíthatja intelligens zárját a Yale Smart Keypaddal, hogy egyszerű kódos belépést biztosítson otthonába, és egyetlen érintéssel távozáskor. Az extra nyugalom érdekében a Doorsense segítségével megtudhatja, hogy ajtaja biztonságosan zárva van-e. Ha bármi váratlan történne, például az ajtó nyitva maradna, Ön lesz az első, aki értesül róla. A távoli funkciók elvégzéséhez egy Yale Connect Wi-Fi Bridge-re van szükség. Mindez a Yale Access alkalmazáson keresztül válik lehetővé. Az alkalmazáshoz való csatlakozást követően okostelefonján keresztül biztosíthatja, felügyelheti és kezelheti az otthonához való hozzáférést a világ bármely pontjáról.

Teljes körű irányítást kaphat a tenyeréből. Csak az okostelefonjára van szüksége, és egyetlen érintéssel könnyedén zárja vagy nyissa ki az ajtót. Küldjön a felhasználóknak virtuális kulcsokat, hogy barátai és családtagjai akkor is hozzáférhessenek otthonához, amikor Ön nincs a közelben. Ha valaki elfelejt bezárni, amikor elmegy, egy ujjmozdulattal elintézheti. Ha már hozzáférést szereztek, a Yale Access alkalmazáson keresztül a felhasználók letiltásával vagy törlésével szabályozhatja, hogy ki léphet be ingatlanába. A további kényelem érdekében ennek az intelligens ajtózárnak az automatikus zárási funkciója automatikusan bezárja az ajtót, amikor Ön távozik a nap folyamán, akár közvetlenül zárás után, akár egy meghatározott idő után a Yale Access App-on keresztül.

Adjon hozzá egy Yale Connect Wi-Fi Bridge-et, és még okosabbá teheti az intelligens zárat. A praktikus geo-fencing*funkciónak köszönhetően, amikor hazatérsz, és az ajtóhoz lépsz, az automatikus feloldás automatikusan kinyitja az ajtót, így nem kell a kulcsok után tapogatóznod*. A Linus Smart Lock intelligens módon kapcsolódik, és együttműködik az Apple HomeKit-tel, a vezető hangalapú asszisztensekkel, a Google Assistant és az Amazon Alexa asszisztenssel, valamint a Philips Hue világítással, így a fények és a hang kombinálásával létrehozza a végső biztonsági elrettentést - "Alexa, zárva van a bejárati ajtóm?" Ez az intelligens ajtózár integrálható a legjobb vendéglátó platformokkal, például az Airbnb-vel, így a vendégek kedvük szerint jöhetnek és mehetnek - és Önnek nem kell aggódnia az elveszett kulcsok miatt. *Egy Yale Connect Wi-Fi Bridge szükséges ezen intelligens funkciók eléréséhez. A termék külön megvásárolandó.

A Yale Access App 2-faktoros hitelesítéssel védett, ami azt jelenti, hogy a felhasználóknak e-mail vagy telefonszámmal kell igazolniuk személyazonosságukat. A Linus Smart Lock a Bluetooth Low Energy (BLE) technológia titkosítását használja, valamint AES 128 bites és TLS titkosítást. Ha valaha elveszíti a telefonját, bármikor letilthatja a Yale Access alkalmazást és az összes virtuális kulcsot.

A Linus okoszár teljesen vezetékmentes, így nincs szükség az ingatlanon keresztül futó kábelekre. Ez azt jelenti, hogy rugalmasan magával viheti az intelligens ajtózárat, ha valaha is elköltözik. Felejtse el a hosszú távú szerződéseket, a LinusSmart Lock megvásárlásával nem kötik havi gördülő vagy felügyeleti díjak. Ez azt jelenti, hogy további költségek nélkül szabadon beállíthatja a virtuális kulcsokat és ellenőrizheti a digitális ajtózár előzményeit.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Zár, zárbetét
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Yale Linus Smart Lock Okos ajtózár - Ezüst" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: