Betöltés...

14146 - Wild flowers3D vadvirágos sztatikus ablakfólia, belátás ellen 45 cm x 15 m

Ár: 36.860 Ft

Mit nevezünk sztatikus üvegfóliának?

 


A sztatikus árnyékoló fólia egy olyan fólia, amelyet az ablakokra helyeznek fel, hogy csökkentsék a beérkező hő mennyiségét és védjenek a káros UV-sugaraktól. A fólia sztatikusan tapad az ablakhoz, így nem igényel semmilyen ragasztót. A sztatikus árnyékoló fóliák széles választékában kaphatók, különböző színekben, mintázatokban és szűrőképességekben.

A sztatikus árnyékoló fóliák számos előnnyel rendelkeznek, beleértve a következőket:

Csökkentik a beérkező hő mennyiségét. A sztatikus árnyékoló fóliák visszaverik a hőt, mielőtt az bejuthatna a helyiségbe. Ez csökkentheti a klímaberendezés használatát, ami pénzt takarít meg.
Védelmet nyújtanak a káros UV-sugaraktól. A sztatikus árnyékoló fóliák blokkolják az UV-sugarakat, amelyek károsak lehetnek a bőrre és a szemre. Ez segít megvédeni a családtagokat a nap káros hatásaitól.
Inkább dekoratívak, mint a hagyományos árnyékolók. A sztatikus árnyékoló fóliák széles választékában kaphatók, különböző színekben, mintázatokban és szűrőképességekben. Ez lehetővé teszi, hogy megtalálja a tökéletes fóliát, amely illeszkedik a stílusához és igényeihez.
Könnyen telepíthetők. A sztatikus árnyékoló fóliák sztatikusan tapadnak az ablakhoz, így nem igényelnek semmilyen ragasztót. Ez megkönnyíti a telepítést, még azok számára is, akik nincsenek tapasztalata a DIY projektekben.
Ha olyan fóliát keres, amely segíthet megtakarítani a pénzt, javítani a helyiség komfortérzetét és megvédeni a családtagokat a nap káros hatásaitól, akkor a sztatikus árnyékoló fólia egy nagyszerű lehetőség.


 


Amennyiben olyan megoldást keresünk, amely segít megspórolni a költségeket, javítja a lakás komfortérzetét és védelmet nyújt a nap káros hatásaitól, a sztatikus árnyékoló fólia minden bizonnyal remek választás. Ezek az egyszerűen telepíthető, hatékony és stílusos fóliák korszerű megoldást jelentenek az ablakok védelmére és az otthoni kényelem fokozására.


 


A Gekkofix márka egy olyan kiváló minőségű, környezetbarát PVC anyagú öntapadós fóliák gyártójaként ismert, melyek önmaguktól tapadnak, így nem szükséges hozzájuk külön ragasztó réteg. Emellett rendkívül könnyen és nyom nélkül eltávolíthatóak bármikor. A fóliák felülete lemosható és vízálló.


 


Használati útmutató - termék jellemzők:

A sztatikus üvegfóliák esetében kiemelt fontosságú a zsír- és pormentes felület, mivel ez biztosítja a jobb tapadást. Első lépésként ezért gondoskodnunk kell a felület alapos megtisztításáról és ellenőrzéséről. A termék rendkívül hőálló, akár 80 fokig, és vízálló is, így a felület könnyen tisztán tartható.

Amikor méretre vágjuk, érdemes a szükségesnél kicsit nagyobb darabot választanunk. A hátoldalon található centiméteres beosztás lehetővé teszi, hogy akár egy jó ollóval is pontosan vághassuk a fóliát. Ha szükséges, akkor kézzel is méretre vágjuk, ha megfelelőek a körülmények és rendelkezünk jó kézügyességgel.

Illesztés: Fontos megjegyezni, hogy a Gekkofix sztatikus üvegfólia nem öntapadós! A felületek között létrejövő sztatikus töltés tartja az üvegfóliát a helyén. Ha az illesztés elsőre nem sikerülne tökéletesen, ne aggódjunk, mivel akárhányszor vissza tudjuk szedni és újraigazíthatjuk. Az üvegfóliának nincs ragasztója, így nem veszít hatásából, és később akár máshová is beszabhatjuk vagy újrahasznosíthatjuk!

Felhelyezés: Az üveg alapos megtisztítása az első lépés, hogy por- és szennyeződésmentes legyen a felület. Egy szivaccsal távolítsuk el a víz jelentős részét, majd helyezzük fel a sztatikus üvegfóliát az üvegre a kívánt helyre. Az üvegfólia hátoldalát egy kézzel vezetett simítóval (applikációs lapát) fentről lefelé és középről kifelé irányuló mozdulatokkal simítsuk rá a felületre, miközben a maradék vizet kitoljuk alóla.

A felesleges részeket egy tapétavágó segítségével, vonalzó mellett vagy az ablak kerete mentén egyenesen és pontosan vágjuk le.

Most már ámulhatunk azon, hogy szakember nélkül is milyen remekművet alkottunk!

A GEKKOFIX® márka mögött álló cég, a Vénilia Décor, Hollandiában működő gyárában készíti ezeket az innovatív termékeket, melyekre jellemző az élvonalbeli technológia és a piacvezető fejlesztések. A vállalat eredetileg az Alkor-Venilia márkánév alatt működött, és az öntapadós tapéták, öntapadós üvegtapéták és sztatikus üvegfóliák széles választékát gyártotta. Az eredeti gyártási tevékenység már az 1960-as években indult, így több mint 50 éves tapasztalatuk garantálja a kiemelkedő minőséget.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.06.11
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "14146 - Wild flowers3D vadvirágos sztatikus ablakfólia, belátás ellen 45 cm x 15 m" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: