Betöltés...

Obubble filc Block lego 30×30 cm rózsaszín színű falpanel

Ár: 3.590 Ft

Melyik helyiségekbe ajánljuk?


hálószobába
előszobába
dolgozószobába
nappaliba
gyerekszobába
beltéri felhasználásra,  nem csak otthonra, hanem irodákba, apartmanokba, szalonokba, és olyan helyekre ahol gyorsan szeretnénk felújítani egy környezetbarát és hangszigetelő falburkolattal.


 


Felrakása: 

Az adott fal felület legyen tiszta, száraz és pormentes. Gyorsan, tisztán lehet a filc falburkoló panelekkel a kivitelezést elvégezni, akár házilag is, nem szükséges hozzá szakértelem vagy burkoló szakember! A felrakáshoz folyékony ragasztó szükséges, de egy erős kétoldalas ragasztószalag is alkalmas lehet. A filc falburkolatok felragaszthatóak bármilyen sima, pormentes felületre,festett falra, tapétára is. Nem ajánljuk felragasztani zsíros, nedves, vizes, salétromos, penészes felületre, vagy nem fixen álló tapétára. Felrakást követően, semmilyen további felületkezelést, festést nem igényel. Szükséges szerszámok: olló, ceruza, vonalzó vagy colstok és tapétavágó kés. Nem kell a falat fúrni, ragasztással rögzíthető falburkolat. 


 


A filc falburkoló panelek tulajdonságai:

A környezetbarát és hangszigetelő filc falburkoló panelekkel hipp-hopp megváltoztathatod otthonod! Gyors és praktikus megoldást jelentenek, ha szeretnénk megszépíteni belső tereinket. Jól vágható dekorációs megoldás beltérre. Az Obubble filc panelek különböző színekben és méretekben kapható, modern falburkolat ötletek. 


Ha nem szereted az unalmas, üres falakat, akkor dekorálj környezetbarát filc panelekkel! Könnyen telepíthető, házilag is felrakható, megtöri a hangokat, zajcsökkentő! Minimalizálja a csupasz falakról visszaverődő hangokat. Gyönyörű színekben és változatos formákban kapható falburkolat megoldás! 


Az Obubble filc panel egy megfizethető, modern, kreatív falburkolat ötlet. Nagyon érdekes és dekoratív falfelületeket hozhatsz létre a panelekkel otthon, vagy az irodában. Gyerekszobába is ideális, mozgalmas, vidám és színes faldekorációkat alkothatunk! A színes falak már kis korban is megmozgatja a gyermekek fantáziáját. Kellemes tapintású. Olyan egyszerű felhelyezni a falra, hogy bárki megteheti, szakember nélkül! 


A filc dekorlapok szinte minden helyiségben használhatók falvédőként, díszítőelemként, ágyvégként. Az elemek nem szőtt anyagból, hanem két réteg filcből állnak. 


 


A falburkolat tisztítása:

A paneleket száraz portörlővel tisztíthatjuk. 


A megrendelt falpaneleket közvetlenül a gyártótól a megrendelő címére szállítjuk, így ezeket a rendeléseket csak előreutalással tudjuk teljesíteni, melyhez megrendelés után számlát küldünk emailben.


A szolgáltatás tárgya egy nem előregyártott termék, amelyet a fogyasztó előírásai szerint gyártanak, vagy egyéni igényeinek kielégítésére szolgál.


TUDTAD?


Várjuk az elkészült, felrakott filc falipanelekről a referencia fotókat, melyekért cserébe vásárlási KUPON jár! A kupont beváltható a következő vásárlásnál, bármelyik típusú tapéta, vagy  falburkoló panel termékünkre. A képeket az info@kerma.hu címre várjuk. 



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.05.08
Eddig megtekintették 68 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Obubble filc Block lego 30×30 cm rózsaszín színű falpanel" című hirdetést látja. (fent)