Betöltés...

EasySPA jakuzzi vízkezelő csomag

Ár: 16.300 Ft

A Pontaqua EasySPA vízkezelő csomag kifejezetten masszázsmedencékhez készült, mellyel a vízkezelés sosem volt még ennyire egyszerű. Az EasySPA csomag 12 hétig megvédi jakuzzija vízét az algásodástól és fertőtleníti is. Csak öntsön minden héten egy tasakot a medence vízébe és keringesse.

12 hétre megoldódott a vízkezelés.

Nem kell összetevőket mérni, csak sorban beletenni a tasakok tartalmát a vízbe, és keringetni azt.

A csomag háromféle tasakot tartalmaz, amik 12 héten át egészséges határértékeken belül tartják a medence vízét.

Az EasySpa legfontosabb jellemzői:

12 hétre:

Hetente egy tasakot kell a vízbe önteni, semmilyen más vegyszer nem szükséges. A 12 hét végén ajánlott a vizet lecserélni és újrakezdeni a ciklust.

Tartalma:

A csomag különleges vegyszermixet tartalmaz, amiben van aktív oxigénes fertőtlenítő és algaölő is. Pont, amire egy masszázsmedencének szüksége van.

Max. 1,5 m³-ig:

Az EasySpa vegyszert épített és felfújható masszázsmedencék vízének tisztán tartására terveztük. Maximum 1,5 m³ vizet képes hatékonyan fertőtleníteni. Kompatibilis minden felfújható és épített masszázsmedencével 1500 literig.

No. 1

Ennyire egyszerű masszázsmedence vízkezelő csomag nem létezett korábban. A Pontaqa vegyészcsapata két évig fejlesztette és tesztelte az EasySpa-t.

Csomag tartalma:

1 tasak AQUALUX A induló mix: aktív oxigénes fertőtlenítőszer, védi az uszodavíz tisztaságát a baktériumok, gombák, algák ellen.

12 tasak AQUALUX A heti mix: klórmentes, szagtalan, nem ingerli a szemet, nyálkahártyát.

1 tasak CLEAR SPA tisztító mix: tisztítja medencéjét még a nehezen hozzáférhető helyeken is.

+1 AJÁNDÉK HABNEX habzásgátló folyadék



 

FONTOS: A Pontaqua EasySPA csak normál használat mellett képes hatékonyan tisztán tartani a masszázsmedence vízét. A víz tisztasága sok tényezőtől függ (a fürdőzők zuhanyoztak-e használat előtt, lábmosó van-e, milyen a víz minősége feltöltéskor, beltéren vagy kültéren van elhelyezve, napos vagy árnyékos helyen, hányan és milyen intenzitással használják a masszázsmedencét), ezért bizonyos esetekben szükséges lehet a pH szabályzás, illetve a klóros fertőtlenítő használata EasySPA mellett.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Jaccuzi
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 52 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "EasySPA jakuzzi vízkezelő csomag" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: