Betöltés...

Safako SWP70 ezüst óra fekete szíjjal

Ár: 6.990 Ft

Safako SWP70 ezüst óra fekete szíjjal
Safako SWP70: akár 1 hét használati idő!
Okosórát keresel, amit az átlagos hétköznapoktól a sportosan elegáns megjelenésekig bármikor használhatsz és nem kell állandóan az akkumulátor töltöttségével foglalkoznod?
A legfontosabb okosóra funkciók egy készülékben: hívások, SMS-ek, alkalmazások értesítéseinek jelzése, pulzus-, vérnyomásmérő, lépésszámláló, mozgásra emlékeztető, alvásmonitorozás.
Ha te is szereted az eleganciát és a sportosságot, de mégis ezeket egy eszközben szeretnéd kombinálni, akkor a Safako SWP70 a kedvenc órád lesz. A gyártó az óra megalkotásánál különös figyelmet fordított annak minőségi megjelenésére, működésére és örömteli használhatóságára.
IP68 víz- és porállóság!Ha eddig figyelned kellett, hogy csak száraz környezetben használd okosórádat, akkor ezt mostantól elfelejtheted! A Safako SWP70-nel úszhatsz, fürödhetsz, ugyanakkor élvezheted az okosóra adta élményeket.Figyelem, az óra nem használható 26 fokosnál melegebb és 1,5 méternél mélyebb vízben fürdésre.
Carbon dizájn!A Safako SWP70 carbon dizájnos hátlapja is az óra minőségi kidolgozottságát mutatja!
Tulajdonságok:
IP68-as víz- és porállóság (30 percig és maximum 1,5 méter mélységig),Tömeg: 59 g,Kijelző mérete: 1.3"Töltő: 2 pines mágneses csatlakozó,Akkumulátor: 230 mAh.Bluetooth: 4.2.Óraház mérete: 51 mm x 46 mm x 12 mmSzíj mérete: Hosszabb rész mérete: 125 mm Rövidebb rész mérete: 95 mmEgyszerűen cserélhető szíj.Az óra menürendszere: Könnyen értelmezhetőA telefonos alkalmazás nyelve: Angol
Kompatibilitás:
Android: 4.4+ (Hívás, SMS, egyéb alkalmazás értesítések jelzése, sport adatok szinkronizálása)iOS: 10.0 + (Hívás, SMS értesítések jelzése, sport adatok szinkronizálása)
Csomag tartalma:
1 db Safako SWP70 okosóra.1 db mágneses töltőkábel.1 db használati útmutató.
Szinkronizáló alkalmazás:
FunDo Pro APK letöltés
A termék teljeskörű használatához okostelefon szükséges.
Az óra nem gyorstöltő kompatibilis!
A kép csak illusztráció
Figyelem, az okoseszközön mért egészségügyi adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, pontos mérésre kizárólag azon célra hitelesített eszközök alkalmasak.











Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Órák
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Safako SWP70 ezüst óra fekete szíjjal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: