Betöltés...

Ékszerdoboz, ékszerrendező 4 szintes, zárható ékszertartó tálcákkal, bársony bélés, fehér

Ár: 13.000 Ft









Eredeti, sikeres ajándék! Ööö... üres kézzel fogsz érkezni a születésnapi partijára, mert nincs ajándékötlete? Nem nem nem! Válaszd inkább ezt a hasznos, praktikus és eredeti ékszerdobozt, és mutasd meg neki, mit érzel!


 



Hasznos ékszerdoboz: Ismét elvesztette új fülbevalóját? Töltöd az időt a nyakláncok csomóinak kioldásával? Elég! Ez a praktikus 22,5 x 16,5 x 17,5 cm-es ékszerdoboz könnyítse meg életét!
Bőkezű a nagy díszekhez: Láttad a méretét? Elég egy hegynyi ékszer elhelyezéséhez! Nyisd ki, és gyönyörködj a hatalmas, csillogó gyémántokon nyújtott gigantikus kilátásban!
Különböző ékszerekhez komplett: Belül fiókok, kivehető elválasztók, nyílások, lyukak, kampók és zsebek találhatók – minden, ami a különféle ékszereinek tartásához szükséges! Mi más? 1 tükör, hogy átitassa szépségét
Védelem a finom gyöngyök számára: Csúsztassa selymes, finom gyöngyeit ebbe a puha bársony bélésű védődobozba. Biztosítja, hogy a paradicsomi szigeten töltött nyaralásának emlékei sokáig érintetlenek maradjanak, ahol megtalálta őket
Tartós a családi örökséghez: A robusztus MDF paneleknek és a minőségi bársony bélésének köszönhetően ékszereinek nem kell állandóan otthont cserélnie. Használja ezt a dobozt, hogy reggeltől estig, nyáron, télen... évről évre csábító legyen!





Megmutatjuk ennek az ékszerdoboznak a legfontosabb jellemzőit:



Nagy méret, amely alkalmas a teljes ékszerkollekcióhoz
3 fiók karkötők és nyakláncok számára, 1 kivehető elválasztókkal
10 rekesz fülbevalók, brossok és medálok számára; kivehető elválasztók lyukakkal 20 fülcsavar számára
9 nyílás a gyűrűknek
8 horog nyaklánchoz
2 zseb a medáloknak
2 kulcs a doboz zárásához.


Műszaki adatok:



Szín: fehér
Anyaga: MDF (közepes sűrűségű farostlemez), bársony
Termék mérete: 22,5 x 16,5 x 17,5 cm
A termék súlya: 1,6 kg


Csomag tartalma:



1 x ékszerdoboz
2x kulcs




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Ékszerdoboz, ékszerrendező 4 szintes, zárható ékszertartó tálcákkal, bársony bélés, fehér" című hirdetést látja. (fent)