Betöltés...

Uvex Ultra MIPS Sísisak - Matt Fekete - 51-55 cm

Ár: 50.000 Ft

Az Uvex Ultra MIPS all black matt sísisak a legmagasabb biztonsági és kényelmi elvárásoknak is megfelel. A MIPS technológia biztosítja a fej extra védelmét a forgási erőkkel szemben, míg a hibrid sisakkonstrukció rendkívüli ütésállóságot és sokkabszorpciós képességet kínál. Mérete 51-55 cm, ami pontosan illeszkedik a fej körvonala mentén az állítható Uvex IAS rendszernek köszönhetően. A sisakban lévő zárható szellőzési rendszer lehetővé teszi a mikroklíma szabályozását, míg a levehető, cserélhető belső rész mosható, így a higiénia is egyszerűen fenntartható.

Az Uvex Ultra MIPS sísisakot azok számára tervezték, akik nem akarnak kompromisszumot kötni sem a biztonságban, sem a kényelemben, miközben az elegáns, matt fekete kivitel minden sífelszereléshez tökéletesen illeszkedik.

A MIPS technológia beépítésével a sisak jobban védi a viselőt a balesetek során fellépő forgási mozgásokkal szemben, míg a hibrid sisakkonstrukció egyesíti a kemény héj és az in-mould technológiák előnyeit a maximális ütésállóság és sokkabszorpció érdekében. A sisak kialakítása biztosítja, hogy az illeszkedés pontos és kényelmes legyen minden viselő számára, köszönhetően az állítható Uvex IAS rendszernek. A szellőzési rendszer zárható, így a sisakon belüli hőmérséklet szabályozható, míg a levehető, mosható belső rész lehetővé teszi a sisak tisztán tartását és hosszú távú használatát.

Az Uvex Ultra MIPS sísisak ideális választás minden síelő és snowboardos számára, aki egy magas szintű védelmet nyújtó és stílusos sisakra vágyik.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Sílécek, sí és snowboard felszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Uvex Ultra MIPS Sísisak - Matt Fekete - 51-55 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: