Betöltés...

POC Fornix Sísisak Uranium Matt Fekete M-L 55-58cm

Ár: 45.990 Ft



A POC Fornix sisak könnyű, jól szellőző és egész napos kényelmet nyújt síeléshez, snowboardozáshoz és freeride-hez. A polikarbonát külső és EPS belső héj, valamint aramid megerősítések kiváló védelmet és tartósságot biztosítanak. A 360°-os méretállító rendszerrel és állítható szellőzéssel készült sisak tökéletesen illeszkedik, és kompatibilis a POC szemüvegekkel.





A POC Fornix sisak kifejezetten a hegyi sportok szerelmesei számára készült. Könnyű kialakítása és kiváló szellőzése révén ideális választás mind a sípályákon, mind azon kívül végzett tevékenységekhez. A 360°-os állítható méretrendszer segítségével mindenki számára biztosítja a tökéletes illeszkedést és kényelmet anélkül, hogy a párnázatot cserélni kellene. A FIXER GLASSES CLIP biztosítja, hogy a POC szemüvegek tökéletesen illeszkedjenek a sisakhoz, miközben az integrált légcsatornák hatékonyan vezetik el a nedvességet. Az aramid híd megerősítések és a kettős héjszerkezet további védelmet nyújtanak a behatások ellen, növelve a sisak tartósságát és strukturális stabilitását. Az állítható szellőzés lehetővé teszi, hogy a felhasználó a különböző időjárási körülményekhez igazítsa a sisak belső hőmérsékletét, ezáltal növelve a komfortérzetet.

Jellemzők:



Anyag: Polikarbonát külső héj, EPS belső héj

Biztonsági jellemzők: Aramid híd megerősítések

Szellőzés: Teljesen állítható

Méretállítás: 360°-os méretállító rendszer

Kompatibilitás: FIXER GLASSES CLIP a POC szemüvegekkel

Használat: Síelés, snowboardozás, freeride



Ez a sisak tökéletes választás azoknak, akik a legkeményebb körülmények között is biztonságos és kényelmes védettséget szeretnének a hegyekben.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Sílécek, sí és snowboard felszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "POC Fornix Sísisak Uranium Matt Fekete M-L 55-58cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: