Betöltés...

nepál hálózsák navy 210x80x50cm enero camp

Ár: 17.090 Ft

nepál hálózsák navy 210x80x50cm enero camp

Kempingezni megy, és a megfelelő felszerelést keresi? Egy jól megválasztott hálózsák lehetővé teszi, hogy nyugodtan aludjon éjszaka, és teljes mértékben regenerálja az erőt egy újabb aktív naphoz. A NEPAL NAVY hálózsák 210X80x50cm megfelel az Ön elvárásainak!

széles hőmérsékleti tartomány lehetővé teszi a különböző évszakokban történő használatát
a formája múmia hálózsák meleget biztosít a belsejében, garantálja az optimális illeszkedést a felhasználó alakjához
a töltelék nem szívja fel a nedvességet és gyorsan szárad, a hálózsák teljes hosszában lévő varrás pedig megakadályozza, hogy elmozduljon
a húzózsinórral ellátott kapucni emellett megvédi a fejét a hidegtől
tépőzárral rögzített cipzár véd a véletlen kicsatolás ellen
egy speciális szalaghurok lehetővé teszi a hálózsák felakasztását szellőzés vagy szárítás céljából
a mellékelt huzat lehetővé teszi a hálózsák kényelmes bepakolását, megkönnyítve a szállítást és tárolást< br>könnyen tisztán tartható, kézzel mosható

A hálózsák minden expedíció nélkülözhetetlen társa, fő feladata, hogy optimális hőkomforttal. A NEPAL NAVY BLUE hálózsák 210x80x50cm a tökéletes megoldás, függetlenül attól, hogy kempingezni vagy túrázni készül a hegyekben. A megfelelően kiválasztott modell minden sikeres utazás alapja. Ennek köszönhetően sok kellemetlenséget elkerül.
NEPAL NAVY BLUE SLEEPING BAG 210X80x50CMegy praktikus, lefelé keskenyedő múmia formájú hálózsák. Ideális iskolai kirándulásokhoz, kempingezéshez és családi kirándulásokhoz sátor alatt. Speciális, 250 g/m2-es nedvességet nem szívó poliészter szál tölti ki, antiallergén, gyorsan száradó és könnyű, a hálózsák anyagának teljes felületén speciális varrások akadályozzák a mozgást. A húzózsinórral ellátott kapucni lehetővé teszi a szélességének szabad beállítását, és megvédi fejét a hidegtől. A múmiaforma hosszabb ideig melegen tartja belül, és alkalmazkodik az alakjához.
Ne késlekedjen a vásárlással! A NEPAL NAVY NAVY SLEEPING BAG 210X80x50CM hőkomfortot és kényelmet biztosít minden utazás során!
Paraméterek:
>
Hálózsák méretei: 210 x 80/50 cm (hossz x szélesség)
Rögzítés módja: jobb oldali
< li>Cipzár: kétirányú< /li>
Levehető kapucni: igen
Szárítóakasztó: igen
Felfogantyú: igen< /li>
Tömörítés: nincs
Hőmérséklet tartomány: minimum 0°C, komfort +10°C, maximum +25°C
Nettó tömeg kb.: 1050 kg
Bruttó tömeg kb.: 1200 kg
Szín: zöld
Töltet: poliészter 250 g/m2
Anyaga: poliészter 190T, poliészter 250 g/m2, polipamut
A matrac méretei a huzatban: 36 x 20 x 20 cm (hossz x szélesség x szélesség )
Márka: Enero Camp

ENERO CAMP minőségi turisztikai felszerelés és kert gyártója és importőre. Minden márkatermék megfelel a megfelelő minőségi és biztonsági előírásoknak.
Megjegyzés: a logóváltási folyamat miatt az átvett áruk tartalmazhatják az aktuális vagy korábbi grafikákat, anélkül, hogy ez a termék minőségét befolyásolná.
p>< br>Megjegyzés: a bemutatott színek csak illusztrációs célt szolgálnak, az eltérő monitorbeállítások és a fotófeldolgozási folyamat miatt eltérhetnek a valóditól.
Fontos : a termék megjelenése kismértékben eltérhet a szállítástól és mérettől függően, miközben minden funkcionális funkciót megtart!

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Túra, hegymászó, futó felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "nepál hálózsák navy 210x80x50cm enero camp" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: