Betöltés...

Anatómiai csontváz modell guruló állvánnyal és falra akasztható ábrával iskoláknak - biológia-, anatómia- és rajzórákon is használható (BB-22583)

Ár: 99.990 Ft

Ismerd meg ezt az anatómiai modellt, amely egy emberi csontvázat szemléltet 1:1 méretarányban, hihetetlen részletességgel és praktikus kiegészítőkkel. Ez a modell nem csupán egy tanulóeszköz, hanem egy igazi méretű emberi csontváz, amelynek magassága állvánnyal együtt 180 cm, ami megfelel egy valós emberi testmagasságnak. Emellett az állvány kerekeivel is rendelkezik, így könnyedén mozgathatod bárhová. A készlet részeként továbbá tartozik hozzá egy porvédő huzat is. Műszaki Adatok: Szín: Fehér Anyag: Műanyag + Fém Mozgó Alkatrészek: Igen Külön Állvány: Igen Méretarány: 1:1 Váz Mérete: 165 x 33 cm Teljes Méret: 180 x 55 cm Súly: 9,8 kg Csomag Súlya: 1,22 kg Előnyök: Kiváló Oktatási Eszköz: A modell segít megérteni az emberi csontváz felépítését és anatómiáját. Ideális eszköz biológiaórákhoz, tudományos laboratóriumokhoz, valamint fizioterápia, ortopédia és sebészeti rendelőkhöz. Valóságos Méretarány: A modell valós méretarányban készült, így az emberi test anatómiájának tanulása rendkívül hatékony és könnyen megérthető. Kerekes Állvány: Az állvány kerekeivel a modellt könnyen mozgathatod az oktatás vagy prezentáció során, így mindenki könnyen megtekintheti. Témához Illő Partikhoz: A csontváz modell ideális választás lehet Halloween vagy más rémisztő témájú rendezvényekre, ahol egy csontváz effektet szeretnél elérni. Ez az anatómiai modell nem csak a tanulók és diákok számára ideális tanulási eszköz, de hasznos lehet orvosok, gyógytornászok és más egészségügyi szakemberek számára is. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget a test anatómiájának mélyebb megértésére és az oktatás színvonalának emelésére. Szerezd be most ezt a kiváló minőségű anatómiai modellt! Videó a termékről: https://www.youtube.com/watch?v=koX9ehGxCkQ

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Anatómiai csontváz modell guruló állvánnyal és falra akasztható ábrával iskoláknak - biológia-, anatómia- és rajzórákon is használható (BB-22583)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: