Betöltés...

Ryaco Kemping Sátor 3 Személyes (Zöld)

Ár: 22.890 Ft

Ez a vízálló zöld színű 3 személyes kempingsátor ideális választás a szabadban. Tartós anyagból készült, könnyen felállítható, és kényelmes hálóteret nyújt a természet közelségében. Védi a nedvességtől és az időjárástól, így nyugodt alvást biztosít.● Szállítási idő: 1-2 munkanap

● Termékvisszaküldés: 28 munkanap

● Garancia: 12 hónap

Termékleírás:3 SZEMÉLYES SÁTOR: Ez a könnyű, 3 személyes kupolasátor nagy D-stílusú ajtóval elegendő helyet biztosít Önnek és 2 barátjának. Ez a kompakt sátor ideális túrázáshoz, kempingezéshez, horgászathoz vagy menedékhez a tengerparton.

Könnyű felállítás: Nincs szükség különösebb készségekre, 1 személy könnyedén felállíthatja a sátrat 5 perc alatt. A kempingsátor sima, 2 irányú cipzárral és jól megmunkált rúddal érkezik. Könnyen helyreállíthatja a sátrat a hordtáskában.

Vízálló és szélálló: 210D vízálló PU 3000, oxford alsó PU 3000 szövet, amely biztosítja, hogy a belső kupolasátor teljesen száraz legyen bármilyen esős helyzetben, még viharban is. Az erős, repülési minőségű alumíniumötvözet oszlopok stabilitást és hosszúságot garantálnak.

Kétrétegű ajtó: A sátorajtó belső képernyőrétegének és külső cipzáras szövetrétegének kombinációja rengeteg légáramlást és teret biztosít. Egyszerűen kösse vissza az ajtókat a bevarrt kötőelemekkel, hogy beengedje a szellőt, és távol tartsa a rovarokat.

Könnyű és kompakt: A hátizsákos sátor súlya mindössze 2,46 kg (5,6 font). Használja ki az összehajtható, repülési minőségű alumíniumötvözet rúd előnyeit, a csomagolás mérete meglehetősen kompakt, mindössze 43 x 17 x 15 cm, a termék Mérete kibontva: 220 * 160 * 120 cm.Szín: Zöld

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Túra, hegymászó, futó felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Ryaco Kemping Sátor 3 Személyes (Zöld)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: