Betöltés...

High Peak Brixen 5.0 alagút sátor

Ár: 226.360 Ft

A High Peak Brixen 5.0 családi sátor alagút formában 5 fő számára kínál helyet, és számos gyakorlati funkcióval rendelkezik. A sátorba a fedett bejáraton keresztül juthat be. A bejárat hálóablakkal van felszerelve.
A bejárat mellett az oldalsó bejáraton keresztül is beléphet a sátorba. Ez az ajtó hálóval is fel van szerelve, amelynek célja a rovarok távol tartása. A sátor belsejében egy nagy lakó- és tárolóhely található, amely rengeteg helyet kínál a főzéshez, a játékhoz, a pihenéshez és a berendezések tárolásához.
Sok fény jön a sátorba az átlátszó fóliaablakok segítségével. Ha viszont több magánéletet szeretne élvezni, akkor inkább a függönyöket részesíti előnyben.
Ezenkívül a Brixen 5.0 két sötétített hálófülkét is rendelkezik. A két hálófülkét cipzáras válaszfal választja el egymástól. Ha nagy hálószobát szeretne, akkor kihúzhatja a partíciót. A jobb alvási kényelem érdekében a hálófülkék két Vario Vent Control bemenettel vannak felszerelve. A belső sátorban belső zsebek vannak az oldalfalakon. Itt tárolhat magazinokat vagy hasonlókat. A Brixen 5.0 egyéb jellemzői közé tartozik a lámpatartó, a folyamatos szellőzés, az állítható feszítőpántok, a kompressziós csomagzsák és a helyzetjelző, amely megkönnyíti a külső sátor felakasztását.Kettős áramlású szellőzőrendszerVarrott sátor padlóCipzáraskábel bemeneteSzervező

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Túra, hegymászó, futó felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "High Peak Brixen 5.0 alagút sátor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: