Betöltés...

High Peak Tauris 6 Alagút sátor

Ár: 168.170 Ft

Tauris sátor alagút szerkezetben nagyvonalú térrel. A Tauris egy sokoldalú sátor, amit 6 fő használhat, mint egy otthont, ahol  külön belső tér van a magánéletre, de a kivehető  panellal egy nagy élettér alakítható ki. Két bejárata van a nagyobb szabadságért. A sátor alaplapja könnyen tisztítható. 2 ablak van a nappaliban, az egyik szúnyoghálós. 
A bejárat napfénytetőként állítható be, és árnyékot biztosít a forró napokon. A HIGH PEAK Vario szellőztetés szellőzteti a sátrat még esős időben is, és mindig nyitva kell lennie. A sátor extra erős cipzárral és fényvisszaverő záró hurkokkal van felszerelve a nagyobb biztonság érdekében.
A nagyon stabil, 5 mm átmérőjű acél körmök még a kemény felületek alatt sem hajlanak meg. A cipzár fedelén esőcsatorna is található Ez is véd a nedvesség behatolása ellen. Ideális családi kempingezéshez vagy baráti túrákhoz.

AlagútsátorAnyag: 100% poliészter 190 T, PU bevonatúBelső anyag: 100% poliészter lélegzőBelső terek száma 3 dbZsebekSzervezőLámpatartóZárt varrás2 külön hálókabinKülső méret: Hossz 240 cm x szélesség 620 cmBelső méret: Hossz 220 cm x szélesség 210 cmCsomagolás méret: Hossz 62 cm x 29 cmSúly: 14,2 kg6 személyesSzín: sötétszürke/zöld

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Túra, hegymászó, futó felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "High Peak Tauris 6 Alagút sátor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: