Betöltés...

MAXXUS® Ökölvívó edzőbábu PUNCHLINE Pro Fighter

Ár: 180.590 Ft

Ideális mindenkinek, aki többet szeretne, mint pusztán ütéseket a bokszedzésből. A PRO FIGHTER edzőpartnert gyakran használják a boxzsákban végzett edzés kiegészítéseként is, hiszen az egyes ütésváltozatok optimálisan és valós körülmények között edzhetők. A felső anyag szúrás- és izzadságálló. A felhasznált anyagnak köszönhetően nagyon könnyen tisztítható. FLEX rendszer A szabadalmaztatott FLEX rendszer teljesen valósághű bokszedzést kínál. Csillapítja a saját hatását, és így minimálisra csökkenti az ízületek és az izmok terhelését. Ugyanakkor a boxzsák sparringpartnerként reagál, és visszaveri az ütéseket. Ez egy valósághű edzést hoz létre, amely sokkal motiválóbb, mint a szokásos boxzsákkal vagy álló bokszzsákkal. Ugyanakkor nemcsak az ütőerő és az állóképesség edzett optimálisan, hanem a reakció és a koordináció is.
Elhelyezés: Az optimális és biztonságos edzés érdekében az állvány külső szélétől számítva 150 cm-es területnek minden irányban rendelkezésre kell állnia edzőterületként.
Megjegyzés: ÜtőfelületA fekete felső anyag ellenáll az ütéseknek. Izzadságtaszító és könnyen tisztítható. A bokszzsák töltete kemény speciális műanyagból készült, amely optimálisan elnyeli az ütőerőket, és a lehető legnagyobb edzési kényelmet és valósághű ütésérzetet teszi lehetővé. Mindent egybevetve egy olyan boxzsák, amely a legmagasabb igényeknek és kihívásoknak is megfelel.
Termék részletek:

súlya: kb 20 kg
utántölthető állvány: vízzel, homokkal
az állvány súlya homokkal feltöltés után: kb.130 kg
az állvány tömege vízzel feltöltve: kb.110 kg
tartós felső anyag
állvány anyaga: tömör műanyag
törzs magassága: 69 cm
állvány magassága: 58 cm
alap átmérő: 56 cm
állítható magasság: 160 cm, 170 cm, 180 cm
rendszer: FLEX
magasság: kb 69 cm
a bábú anyaga: speciális műanyag

csomag méretei:

1. csomag: 58 x 57,5 ​​x 73 cm
2. csomag: 72 x 53 x 29 cm

Csomag tartalma:

1 x box edzőbábú


Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Küzdősport (boksz, karate, stb.) felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 52 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "MAXXUS® Ökölvívó edzőbábu PUNCHLINE Pro Fighter" című hirdetést látja. (fent)