Betöltés...

Közvetlen vízparti nyaraló eladó az RSD mentén - Tass

Ár: 103.900.000 Ft

 
Tass üdülőterületén került eladó sorba ez a minden igényt kielégítő, állandó lakhatásra is alkalmas LUXUS ingatlant, mely KÖZVETENÜL a Ráckevei-Soroksári Duna partján helyezkedik el, saját stéggel, mederhasználattal.
Az ingatlan 2019-ben teljes körű felújításon esett át, amikor is csak a falak maradtak állva a régi téglaépületből! Jelenlegi tulajdonosa a minőséget szem előtt tartva, időt és pénzt nem spórolva saját részre újíttatta fel!
Elrendezését tekintve egy fedett teraszról léphetünk be a lakásba, ahol az alsó szinten egy konyha-étkező, zuhanyzós fürdőszoba és egy nappali kapott helyet.
A tetőtérben pedig két hálószoba és egy 8 nm-es panorámás terasz található.
A fűtésről az elektromos paneleken kívül, a földszinten egy hűtő-fűtő klíma és egy fatüzelésű kandalló gondoskodik, míg a melegvizet éjszakai áramról is üzemeltethető villanybojler adja. A víz jelenleg házivízmű segítségével, víztisztítón keresztül jut a lakásba. A 10 cm-es szigetelésnek köszönhetően, rendkívül energiatakarékos!
De nem csak belülről, hanem kívülről is egy élhető nyaralót varázsoltak a 423 nm-es telekre. A telek hátsó részében egy hatalmas diófa árnyékában kapott helyet a játszótér, mely nem csak a legkisebbeknek okozhat örömet, de felnőttként is megpihenhetünk a dönthető hintaágyban! Az épület mellett található a 2,5 x 6 méteres fűthető, gépesített medence, melyet télen egy lépésálló, nyáron egy solar takaróval fedhetünk le.
Végül, de nem utolsó sorban elől a dunai panorámában gyönyörködve grillezhetünk, vagy akár közvetlenül a stég előtt sütögethetünk!
Az udvar egy részét mediterrán hangulatú térkővel borították, ám igyekeztek a legtöbb zöldterületet meghagyni, melynek gondozását a fúrt kút segíti.
A 3 x 6 méteres stég az RSD szerelmeseinek egy igazi kincs!
Ha ezek után mégis kimozdulnánk, a környéken számos szabadidős tevékenység található, a SUP-ozás, strandolás mellett izgalmas túra vagy bicikli útvonalakat is felfedezhetünk. És ne hagyják ki a ráckevei CSÓNAKOS piacot se!

Ha felkeltettem az érdeklődését, ne habozzon, hívjon azonnal!
Csak a kulcsokat kell átvenni és már hozhatja is a bőröndjét az egész család!
 
Tulajdonságok
Település: Tass
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 423
Épület hasznos területe (m2) : 74
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Ingatlan állapota: Felújított
 
Feladás dátuma: 2024.05.05
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Egyéb (pl.: nyaralók) rovaton belül a(z) "Közvetlen vízparti nyaraló eladó az RSD mentén - Tass" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Lavina Home