Betöltés...

LOGI-VÁR farmos építő játék kicsiknek és nagyoknak

Ár: 7.500 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
LOGI-VÁR natúr fajáték Hajdúböszörmény.

LOGI-VÁR logikai várépítő játék magyar termék. Telephelyünk Hajdúböszörményben van.

1 garnitúra fa építőjáték 86 db. elemet tartalmaz.. Az egységcsomagok többszörözésével az építési variációk is növekednek. Játék anyaga : bükk fűrészáru natúr felülettel.

Házépítő játék építőelemeinek méretaránya, és kis gerendák összeillesztési módja megegyezik a valódi gerendaházak építésénél alkalmazott technológiával. Fajáték alkatrészei egymással kompatibilisek így véletlenszerűen, a bemélyedések kialakításának köszönhetően akár lapjával is könnyen egymásba illeszthetők. Konstruáló játékból a legegyszerűbb szerkezetektől mint pl. karám, a legbonyolultabb építményekig szinte bármilyen térbeli struktúra megalkotható. Jó példa erre a háztető készítésének, cserepezésének nagyszámú variációja.

LOGI-VÁR kreatív építőjáték óvodai foglalkozásokra:
3 éves gyermekek is képesek tornyot, kerítést, labirintust építeni. Az építmények öntartóak, az építőkockáknál jóval stabilabb konstrukciók készítésére van módjuk az óvodásoknak. A kezdeti egyszerűbben összeállítható épületek után, a gyerekek egyre bonyolultabb három dimenziós alakzatokat készíthetnek. Gyerekek a farm építőt egyébb játékaikkal : építőkocka, favonat, játékautó, állatfigurák, babaház, kombinálhatják. A természetes anyagból készült építős játék fejleszti a gyermekek találékonyságát, térlátásukat, és mindamellett szórakoztató is.

LOGI-VÁR konstruáló játék általános iskolai oktatásban: Fejlesztőpedagógusok az építőjátékot taneszközként a diákok képességszintjéhez igazodva tudják alkalmazni. A játék alkalmas egyéni vagy kiscsoportos foglalkozásokra is.
A gerendák nagyszámú összekapcsolási variációjának köszönhetően technika órán akár felső tagozatos diákok részére is kihívást jelenthet.

Elérhetőség : Fazekas Ferenc
4220 Hajdúböszörmény Báthory Gábor krt. 32/a

Mobil : +36-70-2198-112

E -mail cím : logivar@hotmail.hu

Építőjáték ára : 7.500 Ft./ csomag + postaköltség
Több infó ( 300 db. fotó ) a termékről : www.logivar-fajatek.hu

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Hajdúböszörmény
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Fából készült
Áru megnevezése: Állatkert építőjáték
Áru márkája: LOGI-VÁR gyerekjáték
 
Eddig megtekintették 6935 alkalommal

Egyéb játékok rovaton belül a(z) "LOGI-VÁR farmos építő játék kicsiknek és nagyoknak" című hirdetést látja. (fent)