Betöltés...

SUMAR Hálózsák 210 x 75 cm

Ár: 17.390 Ft

A hálózsák rendkívül sokoldalúan használható, legyen szó kempingezésről, hátizsákozásról, túrázásról vagy trekkingről, ez a hálózsák egész évben tökéletes választás.
A hálózsák könnyű súlyának és praktikus kompressziós zsákjának köszönhetően könnyen tárolható és szállítható.
A múmia hálózsák vízlepergető tulajdonságainak köszönhetően még enyhe esőben vagy nedves körülmények között is kényelmesen száraz marad.
A puha poliészter anyag és a kényelmes, húzózsinóros kapucni kényelmes viseletet és pihentető alvást biztosít a szabadtéri kalandok során. A hálózsák tartós anyagokból készült, és úgy tervezték, hogy tartós legyen. Megbízható társ, amely ellenáll a kalandok viszontagságainak, és hosszú távon optimális teljesítményt nyújt. Fedezze fel tökéletes társát a szabadtéri kalandokhoz. Legyen szó hátizsákos túrázásról, túrázásról vagy trekkingről, a hálózsák pontosan az Ön igényeihez igazodik. A 210 cm x 75 cm-es nagyvonalú méretekkel ez a múmia hálózsák elegendő helyet kínál akár 1,9 m magas emberek számára is, így kényelmes alvást biztosít. A kétirányú cipzár könnyű hozzáférést biztosít mindkét oldalról, és még azt is lehetővé teszi, hogy egy másik hálózsákkal párosítsa. A becsípődésgátló pántnak köszönhetően elkerülheti a cipzár beszorulását, és élvezheti a problémamentes használatot. A kényelmes, húzózsinóros kapucni biztosítja a meleget és a kényelmet, míg a praktikus irattartó zseb kéznél tartja a legszükségesebb dolgokat.
A hálózsák kiváló vízlepergető képességével és gyors száradásával nyűgöz le. A meleg, úszós üreges szálas szigetelés kényelmet biztosít a meleg nyári éjszakákon, és hűvösebb hőmérsékleten is szigetel. A puha poliészter bélés fokozza az általános kényelmet és a légáteresztő képességet.
Termék részletek:


méret: 210 x 75 cm


súly: 700 gr


csomagméret: 27 x 14 cm


Csomag tartalma: 

1 x hálózsák
1 x hordozható táska

 
 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "SUMAR Hálózsák 210 x 75 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: