Betöltés...

Maaleo szövetfestékek - 24db. 180ml

Ár: 6.890 Ft

GYÖNYÖRŰ SZÍNEK - a készlet 24 különböző egyedi, kifejező színt tartalmaz, amelyek kényelmesen keverhetők a gyönyörű színpaletta összeállításához.

UNIVERZÁLIS ALKALMAZÁS - a festékek mindenféle szövet és anyag díszítésére alkalmasak. Nagyon jól fednek, finom állagúak és puha filmréteget képeznek. Minden szín külön 10 ml űrtartalmú, lecsavarható tubusban található. Így kényelmesen felviheti a megfelelő mennyiségű festéket az anyagra. Ezenkívül minden tubus fel van címkézve és le van írva a szín, így könnyen megtalálhatja a megfelelőt.

HOGYAN HASZNÁLJUK? - Vigye fel a festéket a szövetre egy ecsettel. A felhordás után lehetőleg 24 órát várjon. Ha jobban meg akarja fixálni és fel akarja gyorsítani a folyamatot, várja meg, amíg megszárad, és vasalja ki a bal oldalára vagy pergamenpapíron keresztül 3-5 percig 150 fokon. Kész. A festékek nem mérgezőek. Félelem nélkül festhetsz velük ruhákra. A kiváló minőségű festékek gyönyörű színeket adnak, nem fakulnak vagy repedeznek, száradás után a festék vízállóvá válik.

NAGY KÉSZLET - nem csak a festékeket tartalmazza, hanem 2 db 2 és 4-es méretű festékfelhordó és keverő ecsetet, valamint 2 db szabályzót is. A szabályzó nem világosítja a festékek színét, hanem hígabbá és könnyebben festhetővé teszi azokat, megkönnyíti az árnyékolást és javítja a festék tapadását. Ne feledje, hogy ne adjon hozzá túl sok regulátort, 1:10 arány elegendő.

MŰSZAKI ADATOK:

    festék anyaga: akril
    színek: 24 flakon
    űrtartalom: egyenként 10 ml
    méretek: 29,2 x 21,8 x 3,5 cm
    súly: 0,655 kg
    súly csomagonként: 0,75 kg



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Maaleo szövetfestékek - 24db. 180ml " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: