Betöltés...

Lazer Shower kültéri és beltéri fényjáték, dekorációs vílágítás - Az unalmas led fénysorok helyett használj fényjátékot!

Ár: 7.990 Ft

Káprázatos lézerfényjáték az otthonán! Szeretné hangulatos karácsonyi világítással színesíteni otthonát az ünnepek alatt? Akkor felejtse el a drága égősorokat, amiknek a felhelyezése csak bosszankodást okoz! A Lazer Shower dekorációs ünnepi világítással akár 180 m²-nyi területet is bevilágíthat mindössze egy eszközzel, megspórolva ezzel az áramköltség 99%-át. Használja kültéren és legyen Öné a legszebb ház az utcában! Vagy vigye be a lakásba és teremtsen otthonába meghitt, családi hangulatot! A piros és zöld színű fényjátékot bármely helyiségben használhatja. Tökéletes karácsonyra, újévre, családi összejövetelekre, szülinapi partikra. A nyár beköszöntével pedig ideális dekorációként szolgál az esti beszélgetésekhez is. A több ezer színes csillag együttesével megvilágíthatjuk a falat,a mennyezetet, a ház homlokzatát és a gyepet. Működési hőmérséklet: -10°C-tól +37°C-ig Bementet: 240V AC adapter (töltő adapter hossza 73 cm) Output: 1mW Névleges teljesítmény: 5W Műanyag házban Termék súlya: 470g A vetítési távolság 50-100 m éjjel Csomag mérete: 21x16,5x11 cm Csomag súlya: 468g

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.26
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Lazer Shower kültéri és beltéri fényjáték, dekorációs vílágítás - Az unalmas led fénysorok helyett használj fényjátékot!" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: