Betöltés...

Forró ragasztópisztoly + patronok

Ár: 4.190 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

Gyors, pontos és rendkívül tartós illesztések

Forró ragasztópisztolyunk nélkülözhetetlen eszköz, amely felgyorsít minden olyan munkát, amely különböző anyagok összekötésével jár. Minden eddiginél könnyebbé teszi a javításokat, a barkácsprojekteket, a barkácsolást vagy akár a makettezést.

Sokoldalúság és teljesítmény

Ez a pisztoly tökéletesen alkalmas különböző anyagok, többek között fa, műanyag, papír, porcelán, szövet és fém összekötésére. A megfelelő forró ragasztó a tartós és szilárd kötések kulcsa.

 

Inspiráció az internetről

Javasoljuk, hogy keressen inspirációt az interneten, ahol kevésbé gyakori, de rendkívül hasznos felhasználási módokat talál a forró ragasztópisztolyhoz. Javíthat különböző sérüléseket, készíthet virágdíszeket, barkácsprojekteket, modelleket és még sok mást.

 

Gyors melegítés

A készülék mindössze 3-5 perc alatt felmelegszik, így van ideje előkészíteni az alkatrészeket a ragasztáshoz. A forró ragasztó tartós kötéseket biztosít, amelyek száradás után azonnal felhasználhatók.

 

Precíziós felhordó

A pisztoly precíziós applikátorral van felszerelve, amely lehetővé teszi a ragasztó pontos elhelyezését a megfelelő helyekre. Ez biztosítja a precizitást és minimalizálja a felesleges ragasztót.

 

Könnyen használható

A ragasztópisztoly használata egyszerű. Egyszerűen helyezze be a ragasztót, dugja be a készüléket, várjon néhány percet, nyomja meg a ravaszt a ragasztó felhordásához, majd engedje el a felhordás befejezéséhez.

 

Tippek ragasztás előtt és után

Ragasztás előtt javasoljuk a ragasztandó felületek alapos tisztítását és zsírtalanítását. Ragasztás után érdemes összenyomni az összekötött részeket a jobb kötés érdekében.

 

A készlet tartalma:


Ragasztópisztoly
2 ragasztópálca


 


Műszaki adatok:



Tápegység: 220-240 V ~50 Hz
Teljesítmény: 15 W (80 W)
Fűtési idő: Hőmérséklet: 1,5 perc: 3-5 perc


 


Méretek:



Pisztoly: 19,5 cm x 17 cm x 3,5 cm.
Ragasztószál: 11,2 mm x 100 mm
 


A forró ragasztópisztoly nélkülözhetetlen társ a műhelyben, otthon vagy az irodában. Válassza a minőséget, a pontosságot és a tartósságot. Fektessen be egy olyan eszközbe, amely hatékonyabbá és kényelmesebbé teszi munkáját!



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Forró ragasztópisztoly + patronok" című hirdetést látja. (fent)