Betöltés...

Mercedes SLS tologató autó, gyerekjármű, tolható autó, játékautó, gyerek Mercedes, tologatható jármű, gyermekautó. - - Fehér

Ár: 16.900 Ft

MERCEDES SLS AMG AUTÓ GYEREKEKNEK 3 éves kor felett ajánlott Biztonságos, stabil és tartós kivitelezés Multimédiás kormánykerék Tárolóhely a ülés alatt Stílusos felnik Túlfordulás elleni elem Mercedes által licencelt játékautó JÁTÉKON KERESZTÜLI TANULÁS A játékautó kiváló játék, amely fejleszti a motoros készségeket, érzékelést és még a biztonságos közlekedés alapjait is. A multimédiás kormánykeréknek köszönhetően a kisautó vonzza a legkisebb gyerekek figyelmét. IGAZI MERCEDES Az igazi, hiteles logóval ellátott multimédiás kormánykerék igazi csemege a kisautó vezetőinek. A kormánykeréken zenelejátszó panel található 2 gombbal a dallamok lejátszásához és egy dudához. A MERCEDES licenc tökéletes autóreprodukciót és a felhasznált anyagok magas minőségét garantál. A lámpák, hűtőrács és felnik valódi autókhoz hasonlóan vannak stilizálva! Ennek köszönhetően a játékautó vonzza a figyelmet és gyorsan a kedvenc játékká válik otthon és sétán. BIZTONSÁG AZ ELSŐ Az autó hátulján elhelyezett ''láb''nak köszönhetően a gyermek teljesen biztonságban van. Megakadályozza a jármű felborulását; veszélyes helyzetben a blokád a földre támaszkodik és stabilizálja a játékautót. TÁROLÁS Van egy funkcionális tárolórekesz a játékautó ülésé alatt, amelyben a kis sofőr szállíthatja ''eszközeit'', játékait vagy a séták során talált kincseket. MÉRETEK: Hossz: 67 cm Szélesség: 29 cm Magasság: 37 cm Csomagolás méretei: 62 x 35 x 30 cm MŰSZAKI ADATOK Gyermek életkora: 3 éves+ Teljes súly: 3 kg Engedélyezett terhelés: 25kg Csomagolás típusa: színes karton, tökéletes ajándékhoz Tápellátás: 2x AA (nem tartalmazza)

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.19
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Mercedes SLS tologató autó, gyerekjármű, tolható autó, játékautó, gyerek Mercedes, tologatható jármű, gyermekautó. - - Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: