Betöltés...

6 méter hosszú lufi kapu - mesebeli léggömbökből álló ív szülinapokra, esküvőkre, rendezvényekre - 173 db kék lufival és tartószerkezettel (BBE)

Ár: 48.990 Ft

Rengeteg esemény során láthatunk szebbnél szebb lufiból készült íves kapukat, melyek dekorálják a helyszínt. Ennek megépítéséhez azonban szükséged lesz egy erős keretre. Ha szeretnél Te is hasonlót készíteni, akkor rendeld meg ezt a terméket. Jó ha tudod, hogy akár héliummal töltött lufit vagy levegővel fújt léggömböket is használhatsz a lufikapu elkészítéséhez. Léggömbkapu ív hossza 6 m, magassága 230 cm. A készlet két bázist és ívcsöveket tartalmaz, amelyek mindegyike újrafelhasználható. A csomag az állvány építésére és a lufik díszítésére vonatkozó utasításokat tartalmazza. Használhatsz két kaput is, amelyek összekapcsolódnak, a lehetőségeknek csak a kápzelet szab határt. Egy kapura kb. 200 lufi helyezhető. A termék jellemzői: Anyaga: műanyag Mérete: 6 x 2 m Lufik száma: 173 db Szín: kék Újra felhasználható: igen A csomag tartalma: Boltív elemek Légömbök Videó egy hasonló termékről: https://www.youtube.com/shorts/BxEur1G0guQ

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "6 méter hosszú lufi kapu - mesebeli léggömbökből álló ív szülinapokra, esküvőkre, rendezvényekre - 173 db kék lufival és tartószerkezettel (BBE)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: