Betöltés...

Nyuszis éjjeli lámpa gyerekeknek-, és babáknak - 3 állítható fényerősséggel - 23 x 15 x 13 cm, rózsaszín (BB-18070) (KF)

Ár: 5.990 Ft

3 állítható fényerősséggel rendelkezik , a legfényesebb mód pedig lehetővé teszi, hogy lefekvés előtt mesét olvassunk a gyereknek, míg a leggyengébb fényerő mód éjjeli lámpaként is használható. Ez nem sérti a baba szemét, de biztonságos alvást biztosít. Ennek köszönhetően a gyerekszobába félig nyitott ajtón keresztül lekapcsolhatja a lámpát anélkül, hogy a baba felébredne. A lekerekített formák és a sima élek lehetővé teszik a lámpa biztonságos elhelyezését a gyermekszobában. A lámpa további előnye, hogy nem bocsát ki semmilyen szagot! Egy nyuszis alakú lámpa ideális ajándék lesz egy gyereknek. A lámpával úgy lehet játszani, mint egy közönséges gumifigurával. Egy ilyen ajándék minden bizonnyal mosolyt csal minden gyermek arcára, fiúk és lányok egyaránt. Előnyei: A termék lehetővé teszi, hogy a lámpát a gyerekek igényeihez igazítsd. Három fényerő móddal rendelkezik. A legvilágosabb a lefekvés előtti meseolvasást teszi lehetővé, a leghalványabb éjjeli lámpaként is szolgálhat. Nem bántja a gyermekek szemét, csendes és biztonságos alvást biztosít. A lekerekített formák, sima élek lehetővé teszik a lámpa biztonságos beállítását. Ajándéknak is tökéletes, biztosan mosolyt csal minden gyerek arcára. Fényforrás típusa: SMD LED Tápellátás: USB kábel (tartozék) Hossza: 100 cm Leírás: rózsaszín szín tápegység: USB - micro USB kábel fény típusa: LED Teljesítmény: 2,5W kapcsolási mód: érintőpanel világítási módok száma: 3 kábel hossza: 100 cm méretek (hossz/szélesség/magasság): 23 x 15 x 13 cm lámpa súlya: 210 cm készlet súlya csomagolással együtt: 384g A csomag tartalma: lámpa USB kábel Videó egy hasonló termékről: https://www.youtube.com/watch?v=yd6Tubv10ms  

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Nyuszis éjjeli lámpa gyerekeknek-, és babáknak - 3 állítható fényerősséggel - 23 x 15 x 13 cm, rózsaszín (BB-18070) (KF)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: