Betöltés...

MINI HORDOZHATÓ KONNEKTOROS FŰTŐTEST HEATPOD INNOVAGOODS 400 W

Ár: 8.190 Ft

Ez a mini termokerámia dugaszolható fűtőtest (400 W) ideális, hogy a közelben tartsa és élvezze a kellemes meleget. Energiatakarékos fűtőtest LED kijelzővel, 2 sebességgel, állítható hőmérséklettel, termosztáttal, időzítővel és forgatható dugóval.
Mini kivitel, hordozható Kis méretének köszönhetően ez a konnektoros fűtőtest könnyen szállítható bárhová, ahol szükség van rá, és tároláskor nagyon kis helyet foglal. Ez a kompakt és modern fűtőtest ideális számos kis helyiségbe (hálószoba, iroda, nappali...). Nem alkalmas fürdőszobákba vagy nedves helyiségekbe.
Forgatható aljzat, 2 pozíció energiatakarékos fűtőberendezésünk mozgatható dugóval rendelkezik, amely a kívánt helyzethez (vízszintes és függőleges) igazodik. Ez a mini kerámia fűtőtest nagyon könnyen használható, kényelmes és biztonságos. Kellemes és megnyugtató meleget biztosít otthona közelében.
2 sebesség, LED kijelző Ez a mini dugaszolható fűtőtest két sebesség közül választhat (magas, alacsony). Oldalán van egy be/ki kapcsoló gomb, amellyel be/ki lehet kapcsolni. A tetején digitális kijelzővel és több gombbal rendelkezik a különböző hőmérsékleti, sebesség- és időbeállítások kiválasztásához.
Termosztát, időzítő kerámia fűtőberendezésünk időzítővel (akár 12 óra) és állítható hőmérséklettel (15-32 C) rendelkezik. Emellett termosztátos vezérlése állandóan tartja a kiválasztott hőmérsékletet, és megakadályozza a túlmelegedést.
Alacsony energiafogyasztás Ez a hordozható mini fűtőtest 400 W teljesítményű. Fejlett fűtési technológiája gyors és egyenletes fűtést tesz lehetővé. A nagy hatékonyságú kerámia fűtőelemnek köszönhetően a kívánt hőmérsékletig termel hőt, minimalizálva a fogyasztást és energiát takarítva meg.
Anyag
ABS
PA
PBT
Szín Fekete
Típus Hordozható Fűtőtest
Modern kialakítás Innovatív és funkcionális
Kompakt kicsi méret Kis helyet foglal
Be / ki gomb Be / ki kapcsoló
Tulajdonságok Digital LED display
2 sebességfokozat Állítható sebeség
Állítható hőfok Hőmérséklet-szabályozó
Hőfok 15-32
Időzítő max. 12 h
Kettős tájolás Vízszintes függőleges
Alacsony fogyasztás Energiatakarékos
Könnyen kezelhető Kényelmes, egyszerű és biztonságos használat
Ötletes és hordozható Különféle helyekre alkalmas
Könnyű és kezelhető Könnyen szállítható és tárolható
Dugó típus F
Teljesítmény 400 W
AC In 220-240 V / 50-60 Hz
Méretei kb. 8,5 x 16 x 12,5 cm
Csomagolás és kézikönyv 24 nyelven angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lett.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "MINI HORDOZHATÓ KONNEKTOROS FŰTŐTEST HEATPOD INNOVAGOODS 400 W" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: