Betöltés...

Work Sharp Precision Adjust Elite Knife Sharpener élező rendszer

Ár: 59.890 Ft

Work Sharp Precision Adjust Elite Knife Sharpener élező rendszer A késeink azon eszközök közé tartoznak, melyek rendeltetésszerű használat mellett állandó sérülésnek, kopásnak, roncsolódásnak vannak kitéve. Mindegy, milyen acélból készülnek, előbb vagy utóbb karbantartásra szorulnak. A Work Sharp asztali élezője olyan professzionális teljesítményt nyújt, amit általában csak szakembereknél tapasztalhatunk. Az asztali állvány stabil tartást biztosít az élezés, karbantartás folyamata közben. A V Block Camp rendszer biztosan tartja a pengét élezés közben, de ha kell 360 fokban állítható. Az élszög 15-30 fokig állítható 1°-os lépésekben. Így a konyhai késektől egészen az outdoor késekig minden ismert élszög beállítható. Mivel mind a kés, mind az élező rúd stabilan mozog és az élszög fixen beállítható, az élezés a kezdők számára is egyszerű, biztonságos és hatékony. Mindezt otthoni körülmények között. 
220, 320, 400, 600 és 800 grites gyémánt lapok Finom kerámia kő Kerámia rúd fogazott pengékhez Bőrös fenő 15 és 30 fok közt fokonként állítható V Block befogó pofa Hordtáska

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.06.03
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Work Sharp Precision Adjust Elite Knife Sharpener élező rendszer" című hirdetést látja. (fent)