Betöltés...

Home Defender gumilövedékes puska, 10 lövetű

Ár: 199.990 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A Home Defender gumilövedékes puska tulajdonságai:
A Home Defender egy igazi otthonvédelmi eszköz, mely az otthoni felhasználás mellett alkalmas lehet raktárak vagy egyéb lopásnak-rablásnak fokozottan kitett telephelyek védelmére is.
A fegyverbe 10 db 18 mm-es névleges átmérőjű gumigolyó tárazható (19,3 mm gumigolyóval éri el a maximális teljesítményt, amely betárazásához szilikonzsír szükséges), melyet 9 mm-es R Knall lő ki. A fegyver dobtáras kivitelben készült, mely igazán impozáns megjelenést kölcsönöz számára. A dobtár forgatását a mellső markolat előre hátra mozgatásával végezzük. A fegyver igazán erős, csőtorkolati energiája 80-120 J között van, a felhasznált riasztó patron típusától függően.
A Keserű fegyvergyár által készített traumatikus fegyver jellegét tekintve gáz, riasztónak számít. Több módosításon is átesett, míg a prototípusból sorozatgyártásba került. Jelenlegi formája leginkább a AMD-65 mintájú gépkarabélyhoz hasonlít, melyet műanyag markolatai, válltámasza (nem behajtható) és a tokozáson elhelyezett hűtőbordázat is hangsúlyoz.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Maglód
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Eddig megtekintették 89 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Home Defender gumilövedékes puska, 10 lövetű" című hirdetést látja. (fent)