Betöltés...

Nyestriasztó spray 500ml Motip 090103

Ár: 3.580 Ft

A Motip nyestriasztó spray egy gyors és közvetlen hatású rágcsálóriasztó szer, amely kifejezetten a nyestek és más rágcsálók által okozott károk megelőzésére lett kifejlesztve. Ez a termék különösen hatékony az autóalkatrészek védelmében, ahol a nyestek gyakran okoznak problémát, mint például kábelsérüléseket és egyéb károkat.
A Motip nyestriasztó spray különleges illatanyag-kombinációt tartalmaz, amelyek célzottan az állatok szaglószervére hatnak, így hatékonyan elriasztják őket. Az illatanyagok összetétele úgy lett megtervezve, hogy az emberi szaglás számára észrevehetetlenek maradjanak, így a termék használata az utastérben sem okoz zavaró illatot. Ezen felül a spraynek nincs anyagkárosító hatása, így biztonságosan alkalmazható a jármű különböző részein.
Egyszeri alkalmazással a Motip nyestriasztó spray akár 2-3 hónapos védelmet is biztosíthat, csökkentve ezzel a gyakori újrakezelés szükségességét.A Motip nyestriasztó spray használata:A termék használata rendkívül egyszerű: csak fújja be a motortérbe és, ha lehetséges, az alvázra is, különösen oda, ahol a motor helyezkedik el. Ez a módszer biztosítja, hogy a nyestek és rágcsálók távol maradjanak a jármű kritikus területeitől.
Válassza a Motip nyestriasztó sprayt a járművének védelmében, hogy megakadályozza a nyestek által okozott drága károkat és javításokat. Ez a termék a hatékony és hosszantartó megoldás az autók és egyéb járművek nyest- és rágcsálóproblémáinak kezelésére.
Kiszerelés: 500 ml


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 126 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Nyestriasztó spray 500ml Motip 090103" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: