Betöltés...

Egyéni igény szerint telepíthető napelemes RGB LED lámpa szett

Ár: 7.690 Ft

Egyéni igény szerint telepíthető napelemes RGB LED lámpa szett- 6 db-os csomag
Szánjon rá egy pillanatot, hogy felfedezze ezt a lenyűgöző napelemes lámpa készletet, ami valódi varázslatot hozhat kertjébe! Ha szeretné feldobni kertje hangulatát és az éjszakai órákban is kellemes fényt teremteni, akkor ez az ideális választás.
Ezek a LED lámpák nem csak praktikusak, hanem igazán mutatós kiegészítői lehetnek bármelyik kertnek. Különleges kialakításuknak köszönhetően nem csak leszúrva használhatók, hanem felakasztva is megállják a helyüket. Egyszerűen rögzíthetők fákra, bokrokra, korlátokra vagy kerítésekre, vagy ha inkább a földbe szeretné elhelyezni, a hagyományos leszúró tüskék segítségével is könnyedén rögzítheti őket. A lámpákba beépített napelemek találhatók, amelyek nappal töltik az akkumulátort, majd sötétedéskor automatikusan bekapcsolják a lámpákat.
A készlet két különböző üzemmódban használható, melyek között egyszerűen váltogathat egy kapcsoló segítségével. Az RGB üzemmódban a lámpák folyamatosan és átmenetesen változtatják a világítás színét, míg a fehér üzemmódban egy nyugtató hidegfehér fényű világítást biztosítanak. Így bármilyen hangulatot és atmoszférát teremthet kertjében.
A készlet tartalmaz 6 csodálatos lámpát, amelyeket egyenként telepíthet, méghozzá az Önnek legjobban tetsző módon akár a leszúró tüske, akár az akasztó segítségével. Így teljes mértékben szabályozhatja a kívánt fényerőt és eloszlást.
A termék előnyei:

Beépített napelem, amely tölti az akkumulátort
Automatikus működés - a lámpák sötétedéskor automatikusan bekapcsolnak
Rugalmas rögzítés - leszúrható vagy felakasztható
Két üzemmód közül választhat - RGB vagy fehér fény
Méret: 35x6,4 cm


Tovább
Tulajdonságok
Típus: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.03
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Egyéni igény szerint telepíthető napelemes RGB LED lámpa szett" című hirdetést látja. (fent)