Betöltés...

Himalája sólámpa

Ár: 4.290 Ft

Himalája sólámpa 

A körülöttünk lévő elektromos berendezések folyamatosan ontják a káros pozitív ionokat, ezeket fontos minél hatékonyabban semlegesítenünk. Ennek egyik legegyszerűbb módja a SÓLÁMPÁK használata.

A természetes kristálysóból készült sólámpa, amikor az izzótól átlangyosodik, negatív ionokat bocsát ki, ezzel neutralizálja a légteret, azaz megköti a túlsúlyban lévő, és káros pozitív ionokat. A sólámpa azért is nagyon jó választás az elektromágneses rezgések neutralizálására, mert optikailag is nagyon kellemes, bármilyen környezetbe beleillik, színterápiás hatása pedig számos egyéb probléma orvoslására alkalmas.

Otthonunk, munkahelyünk levegőjét egy természetes ionizátor segítségével egészségesebbé tehetjük. Tudományos vizsgálatok bebizonyították, hogy a sólámpa biofizikai tulajdonságai pozitívan hatnak az emberi közérzetre. Tesztek bizonyítják, hogy a hiperaktív gyerekek koncentrációs és alvási zavarai rövid idő alatt csökkennek, illetve megszűnnek.

A test, a lélek és az elme számára előnyös. 100 %-ban természetes kősóból készült, mely jelenlétével minden helyiségben egyedi légkört teremt. A 1.8-2.5 kg-os Himalája sólámpa kb. 20 cm magas, foglalattal, 1,5 m hosszú kábellel, és 15 W-os izzóval.
Hatása 10-15 m2-es térben érvényesül.



Tovább
Tulajdonságok
Típus: Lakás
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Himalája sólámpa" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: