Betöltés...

Eladó családi ház Sukoró, Panorámás a tóra

Ár: 98.000.000 Ft

Sukorón, elvehetetlen örökpanorámás, kiváló elhelyezkedésű, tágas, rendezett telken, önálló, tégla falazatú, 136 m2 lakóterű, hőszigetelt családi ház eladó. A ház minden szintjéről kiváló kilátás nyílik a tóra és a környező domboldalakra. Az M7-es autópályától 3 perces autóútra fekszik, innen Budapest fél óra, Székesfehérvár 15 perc alatt megközelíthető. Velence városközpont, bevásárlási lehetőségek, vasútállomás 6-8 perc autóval.

A tégla falazatú ház a 2010-es évek közepén teljes felújításon esett át, hőszigetelést, új 2 rétegű hőszigetelt műanyag nyílászárókat kapott, és új belső burkolatokat.

A csendes zsákutcáról elektromos kapuval jutunk be a gondozott, parkosított udvarra. 2 férőhelyes garázs áll rendelkezésre, valamint további 3 autó számára térkövezett parkolóhely. Hangulatos tégla lépcsőn jutunk fel a ház szintjére. Az épület mögött egy szép boltíves, téglával kirakott pincét találunk, valamint felette pár sor szőlőt és gyümölcsfákat.

A földszint 60 m2, tágas, világos nappalival ( mely kémény kiépítéssel rendelkezik, tehát kandalló vagy cserépkályha is építhető), amerikai konyhával, egy dolgozószobával/háztartási helységgel, egy kis kamrával valamint egy fürdőszobával rendelkezik. A nappaliból kilépve a tágas teraszra érünk.

Az emeleten egy déli fekvésű tágas hálószobát találunk és egy ablakos fürdőszobát, valamint innen juthatunk ki az oldalsó 20 m2-es teraszra, vagy a ház déli homlokozatán található, tóra panoramas 14 m2-es erkélyre.

A tetőtérben szintén egy örökpanorámás, erkélyes, déli fekvésű hálószoba kapott helyet, valamint egy gyerekszoba vagy dolgozó, és egy fürdőszoba.

A fűtést minden helységben elektromos fűtőpanelek biztosítják, a melegvízet korszerű elektromos bojler biztosítja. Gáz is be van vezetve a házba. Vezetéknélküli riasztórendszer és kamera gondoskodik a biztonságról.

Irányár: 98M Ft. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 368618
Tulajdonságok
Település: Sukoró
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Panorámás a tóra
Telek nagysága (m2) : 1413
Épület hasznos területe (m2) : 136
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 1
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Sukoró, Panorámás a tóra" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat