Betöltés...

Eladó ikerház Budapest, XXI. kerület, Remek beosztás, kitűnő lokáció!

Ár: 92.900.000 Ft

Csak nálunk elérhető 150 nm-es, 2 + 2 fél szobás, 2 fürdőszobás, világos és napfényes eladó csepeli ingatlan, mely a Kertváros egyik csendes és barátságos utcájában elhelyezkedik el.

Az épületbe belépve, lépcső megtétele után egy kényelmes előtérbe érkezünk, innen nyílik a nagyméretű nappali, az igényesen felújított konyha és egy zuhanyzós fürdőszoba. A nappali D-NY-i tájolású, ennek köszönhetően rendkívül világos és benapozott, végig nagyméretű nyílászárókkal ellátott. Az innen nyíló terasz szintén napfényes helyszíne az ingatlannak.
Télen a nappaliban cserépkályha segítheti megteremteni az otthon melegét.

Masszív lépcső vezet fel az emeletre, ahol 3 külön nyíló szoba és egy gyönyörűen felújított, kádas fürdőszoba található.
A konyha és a fürdőszobák felújítása során prémium minőségű anyagokat és bútorokat használtak, valamint az elektromos hálózat és vízvezetékek is cserélve lettek,

Az épület alsó szintjén nagyméretű garázs, tárolóhelyiségek és gépház kapott helyet (alternatívaként vegyes tüzelésű kazánnal).

A ház fűtéséről elsődlegesen gáz cirkó gondoskodik, a szobákban radiátoros, a konyhában és a fürdőkben padlófűtéses hőleadással. A nyári melegben klíma áll rendelkezésre a lakás lehűtéséhez.
A biztonságra mozgásérzékelős riasztó vigyáz.

A hátsó, intim, parkosított kertben hangulatos, fedett sütögető mediterrán terasz lett kialakítva, melyben grillező és kemence is rendelkezésre áll, így különleges helyszíne lehet a családi és baráti összejöveteleknek.

Miért éppen Csepel Kertváros?
Mert a városrész számtalan kikapcsolódási lehetőséget kínál a családoknak: Kis-Duna öböl tanösvény, Rákóczi Kert váras játszótérrel, Csepeli Strandfürdő, Atlétikai Központ szabadidőparkja stb.
A fővárosi intézmények és szórakozási lehetőségek, valamint a belvárosi munkahelyek könnyen megközelíthetőek autóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt.

Amennyiben a vásárláshoz hitelre is lenne szüksége, Hitelközpontunk az összes bank ajánlata közül, díjmentesen segíti megtalálni a legmegfelelőbb konstrukciót.

További információért, vagy megtekintési szándék esetén, kérem, hívjon bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 368395
Tulajdonságok
Település: XXI. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Remek beosztás, kitűnő lokáció!
Telek nagysága (m2) : 320
Épület hasznos területe (m2) : 150
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 2
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó ikerház Budapest, XXI. kerület, Remek beosztás, kitűnő lokáció!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat