Betöltés...

Kiváló befektetési lehetőség - eladó családi ház Recsken!

Ár: 26.000.000 Ft

Az Openhouse Eger Ingatlaniroda kínálatában eladó a #165413 hivatkozási számú recski családi ház. Recski jó állapotú Családi Ház Eladó!

Recsken, az aszfaltúton megközelíthető, közel a központhoz, kínálunk Önnek egy praktikusan megépített, kétszintes családi házat. A ház földszintjén két tágas szoba, konyha, ebédlő, zuhanyzó, wc, kamra és kazánház található. Az emeleten három szoba / 2erkélyes szoba/ fürdőszoba és wc várja az új lakókat.

A ház masszív kő lábazattal és tégla falazattal rendelkezik, a tetőszerkezet pala és bitumenes bevonattal van ellátva, így hosszú élettartamot biztosítva. Az ablakok többsége műanyag, redőnnyel felszerelve, a meleg otthon érdekében. A fűtést központi radiátoros rendszer biztosítja, fa tüzelésű kazánnal. Meleg víz ellátását villanybojler biztosítja. Gázcsonk a telken belül elérhető, így a ház gázfűtésre is átalakítható, ha szükséges.

Az udvarban két beállásos garázs található, ami ideális megoldás a járműveknek. A környék központ közeli, kiváló választás egy család számára, ahol minden kényelmet  biztosítunk Önnek.
 

Recsk környékén számos turisztikai látnivaló és kirándulóhely várja az érdeklődőket, így a vendégvárásra alkalmas vendégházként is kitűnő választás lehet. Az ingatlan ideális lehetőséget nyújt családoknak, vagy olyan vállalkozásoknak, amelyek a turizmusra építik üzleti tervüket.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Ha további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni ezt a csodálatos otthont, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

 

  Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó recski családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #165413Az Openhouse Eger Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.
Tulajdonságok
Település: Recsk
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 900
Épület hasznos területe (m2) : 180
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.05.16
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Kiváló befektetési lehetőség - eladó családi ház Recsken!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Openhouse Miskolc Ingatlaniroda