Betöltés...

Pécs, Bálicsi út

Ár: 159.000.000 Ft

Eladásban érintett ingatlan Pécsen, annak Bálics-tető városrészében a Donátus és Szkokó területek felé vezető Bálicsi út ( műszaki egyetemhez) közeli részén található , az eladásra kínált ingatlan a belvároshoz közel, mégis csendes családi lakóházas környezetben helyezkedik el. Az ingatlan könnyen megközelíthető gépkocsival, autóbusszal illetve gyalogosan is. A lakóház minden oldalról kerítéssel határolt, utcafrontról elektromos kapuval ellátott. Az udvar rendezett terület, melynek érdekessége, hogy a Mecsekről folyó forrásvízű patak szeli ketté. Ez a kis patakocska kellemes hangulatot ad a teleknek.

Az ingatlanhoz tartozik egy 320 nm-es telek, tér -kőburkolattal, amely 4-5 kocsi beállásra alkalmas, illetve a telken kialakított homokos játszótér.

A lakóház 1988-ban épített ikerház egyik felében lévő kettő önálló ingatlanként is használható házrész eladó.

Az ingatlan fsz-i része 2022—es felújítása során egy Wellness rész került kialítása.
Az felújítás során nyílászáró ( fa ) csere történt , új fürdőszoba, zuhanyzó, wc és teljesen új villamos és gépészeti felújítás is megtörtént. A lakásban padló fűtés és mennyezet hűtés hőszivattyús rendszerrel lett kialakítva.
A fsz-i lakórészben megtalálható egy modern konyha gépekkel, nappali, étkező, hálószoba, fürdőszoba ( zuhanyzóval illetve masszázs káddal, két részes kézmosóval, wc-vel) és egy külön álló wc. A fsz-i lakás burkolata vízálló parketta illetve kerámia burkolat.

Az emeleti lakás 2007-es felújítása során új vizes blokk került kialakításra, 2022-ben új fa nyílászárók kerültek beépítésre. Radiátoros gázfűtés ( alagsorban elhelyezkedő gázkazánról) és a hűtés pedig klímával biztosított.

A lakóház két külön bejáratát egy fedett kerámiaburkolattal ellátott 23 nm -es teraszról lehet megközelíteni. Mindkét szinten lévő lakórészhez tartozik külön-külön egy 4,00 nm-es loggia.

Az emeleti lakrész zárt lépcsőházon keresztül közelíthető meg, innen mindjárt a konyha-étkezőbe érkezünk ahonnan nyílnak a hálószobák ( 2db ) illetve a nappali és a fürdőszoba- zuhanyzó, külön álló wc.
A lakás burkolata 33 x 33-as Zalakerámia illetve új lamináltparketta.

Az ingatlan alkalmas kettő generációs használatra is, de egy nagyobb család részére is mert belső összenyitás is lehetséges.

A közüzemi órák külön-külön biztosítják a fogyasztás mérését.

Az lakóingatlanhoz tartozik még egy alagsori helyiség, ami (Kb: 22 nm ) itt található a gázkazán illetve a hőszivattyús rendszer.
Tulajdonságok
Település: Pécs
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Bálicsi út
Telek nagysága (m2) : 320
Épület hasznos területe (m2) : 240
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 0
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: padlófűtés,mennyezet hűtés, medence, kondi terem
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Pécs, Bálicsi út" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Mbmszlb