Betöltés...

Eladó családi ház Olaszfa, Petőfi utca

Ár: 16.502.220 Ft

Alkalmi vétel Olaszfán

Olaszfán, Zala és Vas megye határán, a Vasi Hegyhát egyik legszebb településén kínálunk megvételre egy két lakrészből álló, összesen 123 nm alapterületű családi házat, 2387 nm –es telken. A családi házat eredetii állapotában felújították, megőrizve a 60-a évek hangulatát
.
Az 56 nm-es utcafronti főépületben kapott helyet egy barátságos nappali és egy udvarra nyíló hálószoba, konyha, és a zuhanyozós fürdőszoba. A nappali és a szobák mennyezete hangulatos fagerendás, a hálószoba szép hajópadlós, a többi helyiség járólapos. A fűtésről cserépkályha gondoskodik.

A főépülethez szervesen csatlakozik az 67 nm –es, udvar felől megközelíthető 2 szobás, fürdőszobás külön lakrész, amelyhez galériás tetőtér beépítés tartozik. A földszinti helyiségek mindegyike járólapos, a tetőtéri lakrész hajópadlós.

A parkosított kertben gyűrűs kút és a gyermekek számára kialakított kis játszóház található, amely kert szerszámok tárolására is alkalmas.

Lakóhelyként szolgálhat akár 2 generációnak is, de szálláshelyként is kiváló. A telek hobbi vagy haszonállat tartásra, vagy kertészkedésre egyaránt alkalmas.

Olaszfán található egy kisebb olasz közösség, akik úgy vélik, hogy a falu a dimbes -dombos, lankáival, erdőivel és szőlőhegyeivel olyan, mint az itáliai Toszkána, csak miniben. A falu Európában is híres a Kneipp Vizesháza , gyógynövénykultúrája, gyógynövénytúrái, barátságos, vendégszerető lakossága miatt.
A csendes kis zsákfaluban található rendezett, nyugodt és barátságos településen, az összetartó lakóközösségnek köszönhetően gyakran rendeznek eseményeket. A pazar akusztikájú, megindítóan szép kis templomban komolyzenei koncerteket, évente egyszer pedig olasz szentmisével egybekötött olasz napot is tartanak.

Vasvár 10 km-re, Zalaegerszeg 25 km-re található.

Tekintse meg és tegyen vételi ajánlatot!
Megtekintése előzetes telefonon történt egyeztetés alapján lehetséges!
Vevőink számára minden szolgáltatásunk díjmentes! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 351577
Tulajdonságok
Település: Olaszfa
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Petőfi utca
Telek nagysága (m2) : 2387
Épület hasznos területe (m2) : 123
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 2
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Egyéb anyagból készült épület
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 388 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Olaszfa, Petőfi utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat