Betöltés...

Három egységes társasház Hévízen

Ár: 94.500.000 Ft

Árcsökkenés, négymillióval olcsóbban! Azonnal költözhető, új építésű, energiatakarékos, három egységes lakóparki lakást kínál megvételre Hévíz kertvárosi részén a LIDO HOME ingatlan iroda. A 1050 m2-es, dombos, déli-délnyugati fekvésű, nagy-panorámás telken, zárt lakóparkban épülő ingatlanok az energiatakarékossági szempontok maximális figyelembe vételével készülnek, kiváló minőségben. A fűtő-hűtő rendszer hőszivattyúval megoldott, a kerámia burkolattal ellátott helyiségeknél padlófűtéssel, mennyezeti hűtés-fűtéssel, helyiségenként hőfok szabályozással. A villamosenergia ellátást napelemek segítik. A beépített konyhabútor gépekkel + fürdőszoba bútorral és lámpákkal felszerelt. A kert is elkészült füvesítéssel és a zöld növények ültetésével. Mindegyik lakáshoz 2 db gépkocsi terasz pergolás beálló tartozik, viakoloros burkolattal, külső konnektor áramvételi lehetőséggel. A zöld területeken füvesítés, automata locsoló rendszerrel. Jelen hirdetésben szereplő lakás a "B" lakás, 3 szoba + nappalis, 80 m2-es+ 10 m2 terasszal és kertkapcsolattal. A társasházban az "A" és a "C" lakás már gazdára talált.
Ezen az ingatlanon túl több ezer egyéb ingatlant is ajánlunk főként a Balaton vonzáskörzetében. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?
Amennyiben a hévízi LAKÓPARKI LAKÁS, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon.
- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel segít Önnek!
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!
Tulajdonságok
Település: Hévíz
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Telek nagysága (m2) : 1050
Épület hasznos területe (m2) : 70
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Három egységes társasház Hévízen" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Lidohome Siófok