Betöltés...

Wifi-s RGB led szalag szett, távirányítóval, 15 m

Ár: 11.890 Ft

Wifi-s RGB led szalag szett, távirányítóval, 15 mBeépített WiFi chip-jének köszönhetően internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó SmartLife App segítségével távolról is vezérelhetjük a LED csík fényerősségét és a kiválaszthatjuk a kívánt színt.
Természetesen beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is.
A komplett LED szett minden szükséges alkatrészt tartalmaz a világítás kialakításához, ráadásul rövid idő alatt, szakértelem nélkül is összeállítható!
A 4 db 5 méteres színváltós, beltéri LED szalagon kívül a LED vezérlő és a LED tápegység is megtalálható a szettben.
A WiFi vezérlővel könnyedén szabályozhatjuk LED szalagos világításunkat okos készülékeink segítségével, legyen szó telefonról vagy tabletről.
A LED szalag vastag szilikonborítást kapott a nagyobb ellenállóság érdekében, a hátoldalán pedig erős, öntapadós felülettel rendelkezik.
A LED világítás szett beüzemelése:
A LED szalag szett beüzemeléséhez csatlakoztassuk össze a LED szalagot a vezérlővel és a trafóval, helyezzük áram alá és a használati útmutatóban leírtak szerint hangoljuk össze a telefonos applikációval (WiFi hálózat szükséges hozzá!).
Android, iOS, Amazon Alexa és Google Assistant/Home kompatibilis termék.
Az applikáción keresztül elérhető funkciók:
- Ki-bekapcsolás- Színek állítása- Színek fényerejének állítása- Szaturáció/színtelítettség beállítása- Előre programozott fényjáték (8 gyári program, állítható sebességgel)
Tulajdonságok:
- LED szalag hossz: 3 x 5 m (összesen 15 m)- Kontroller csatornák száma: 4- LED típus: 5050 SMD LED- Szalag feszültség: 12V- Maximum leadott teljesítmény: 144W- Bemeneti feszültség: 4,5-25V- Védettség: IP20 (csak beltérre, száraz környezetbe)- Távirányíthatósági max. távolság: 30 m
Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Wifi-s RGB led szalag szett, távirányítóval, 15 m" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: