Betöltés...

Praktikus hordozható, összecsukható teleszkópos szék kempingezéshez, túrázáshoz, fotózáshoz (BBL)

Ár: 9.990 Ft

Fedezd fel ezt a praktikus széket, kempingszéket, a tökéletes kísérőt minden kempingezéshez, túrázáshoz és fotózáshoz! Ez a praktikus összecsukható és teleszkópos szék nem csupán kényelmet nyújt a pihenéshez, hanem kiemelkedő erőt és tartósságot is biztosít, hogy minden kalandodat kényelmesen élvezhesd.

Főbb Jellemzők:
Praktikus Kialakítás:  könnyen összecsukható és szállítható, így ideális választás minden kempingezéshez, túrázáshoz és fotózáshoz. Kompakt méreteinek köszönhetően könnyedén elfér a csomagodban vagy autódban.Teleszkópos Funkció: A teleszkópos kialakítás lehetővé teszi a szék magasságának állítását, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb ülésmagasságot.Kiváló Minőségű Anyagok: Erős és strapabíró anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt még a legkeményebb körülmények között is.Univerzális Használat: Ideális választás mindenki számára, aki szeret kempingezni, túrázni vagy fotózni, és értékeli a kényelmes pihenést a szabadban.Stílusos Design: Modern és vonzó designja emeli a kempingezés élményét, és vonzza a tekinteteket bárhol is használod.
Jellemzők:
Termék szélessége: 24,5 cmtermék magassága: 6,5cm-45cm -igAnyaga: erős műanyagTeherbírás: kb: 130-150-kgAlja: csúszásmenetes
Ne hagyd otthon a kempingszéket a következő kalandod során! Legyen ez a praktikus és kényelmes szék a társad minden szabadtéri tevékenységed során, hogy minden pillanatot élvezhess a természetben vagy a fotózás közben!

A termék színe nem választható, aktuális raktárkészlet szerint kerül kiküldésre.

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Szék
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Praktikus hordozható, összecsukható teleszkópos szék kempingezéshez, túrázáshoz, fotózáshoz (BBL)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: