Betöltés...

Fenix WF11E Zseblámpa - Narancssárga/Fekete

Ár: 31.250 Ft

F Enix WF11E egy speciális gyújtószikramentes zseblámpa együtt egy fényáram 200 lumen kettős rögzítő rendszer, IECEx, ATEX és CSA bizonyítványok, amely lehetővé teszi, hogy kell használni a legveszélyesebb robbanásveszélyes zónák és nagy porlékonyság.

A Fenix ​​WF11E egy praktikus és kényelmes hordozható zseblámpa, amely 200 lumen fényhatást biztosít.

A zseblámpa csöve RTP 399 × 133887 antisztatikus polikarbonátból készült, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek, a korróziónak és a kiválasztott vegyszereknek.

A lámpatest jellegzetes narancssárga színű , ami még gyenge fényviszonyok között is biztosítja a jó láthatóságot és a zseblámpa gyors elhelyezését.

A zseblámpa hátoldalán és az elasztikus klipszben egy beépített mágnes található , amely lehetővé teszi, hogy a zseblámpát acél felületekre rögzítse egy kiválasztott szögben, és vigye övön vagy fogaskeréken.

Ez a megoldás felbecsülhetetlen, ha a világ pontszerű forrására és szabad kezekre van szükségünk a munkához.

A fényforrás a népszerű Cree XP-G2 dióda, amely semleges színű fénysugarat bocsát ki , amelynek megvilágítása nem fárasztja a szemet, a megvilágított tárgyak pedig hűbben tükrözik színeiket és részleteiket.

A be- és kikapcsolása, valamint a fényerő módosítása a fej tetején található egy gombbal történik.

A felhasználó 3 fényerő -mód közül választhat : magas 200 lumen, közepes 100 lumen és alacsony 30 lumen. A zseblámpa három AA alkáli elemmel működik. A gyártó fenntartja annak szükségességét, hogy csak a fent jelzett elemeket használja.

A Fenix ​​WF11E fizikai fordított polaritás elleni védelemmel és magas IP67-es védettséggel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a készülék ellenáll a pornak, a pornak, a heves esőzésnek, a teljes vízbe merülésnek 1 m mélységig (30 percre) és a vízből való leejtésnek. magassága 1 m.

A Fenix ​​​​WF11E szigorú teszteken esett át, és IECEx, ATEX és CSA tanúsítvánnyal rendelkezik , ami lehetővé teszi, hogy az eszköz különösen veszélyes környezetben is működjön, mint például:

1. zóna - olyan tér, amelyben a normál használat során néha levegő és gyúlékony anyagok keverékéből álló robbanásveszélyes légkör keletkezhet gázok, ködök, gőzök formájában.
2. zóna - olyan tér, amelyben levegő és gyúlékony anyagok gázok, ködök keverékéből álló robbanásveszélyes légkör általában nem fordul elő normál használat során, de fennáll a megjelenésének és rövid ideig tartó fellépésének a veszélye
21. zóna – Normál használat során esetenként előfordulhat olyan tér, amelyben a robbanásveszélyes légkör a levegőben lévő éghető porfelhőből áll.
22. zóna - olyan tér, amelyben a robbanásveszélyes légkör a levegőben lévő éghető porfelhőből áll, normál használat során nem fordul elő, de fennáll a megjelenésének és rövid időtartamának veszélye.
Csak a feltüntetett akkumulátormodelleket szabad a zseblámpában használni:

Energizer E91,
Duracell MN1500,
Rayovac 815
Dióda Mód Fényáram [lm] Munkaidő [h perc] Maximális tartomány [m] Fényerősség [cd]
fehér magas 300 10 óra 185 8512
középszerű 100 29,5 óra 145 4972
rövid harminc 70 óra 81 1652
MŰSZAKI ADATOK
Alapinformációk
Módok száma 3
Munkaidő [h perc] 70
Fényáram [lm] 200
Hatótávolság [m] 185
Biztonság
IP tömörségi osztály IP67
Erő
A cella típusa elfogadható eldobható elemek (elsődleges)
További adatok
Fényerősség [cd] 8512
Ház anyaga polikarbonát
Leesési ellenállás [m] 1
Méretek
Teljes hossz [mm] 167,5
Súly elemek nélkül [g] 160
fejátmérő [mm] 49

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Fenix WF11E Zseblámpa - Narancssárga/Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: